Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 350ie Sport Touring 2012 by Challenbeen

<< < (7/10) > >>

Poggiali:
ma ne, mislio sam zbog tvoje tezine da bi trebao kad si sam imati tlak kao da si sa suvozacem, a ako vozis nekog, jos i vise, jer se pregrijava inace... mislim da ti talijani predvidjaju tlakove za neke zgoljavce... ali i obrati paznju, cesto budget manometri za kompresore pokazuju krivo... meni moj iz pevexa pokazuje 0.3 vise nego je ... a na pumpu dok dodjes ugrije se guma i vise nije to to...

ako ti pusta antifriz, promjeni gumice, mozes ih i namazati Ivasim brtvenom masom... to je ljepljiva masa koja se nikad ne sasusi, uvjek je ljigavo ljepljiva i malo teze se cisti..

https://masiva-bj.hr/ivasim-masa-za-brtvljenje-sim-80-100-g

challenbeen:

--- Citat: Poggiali - 08 Listopad, 2023, 03:39:53 ---ako ti pusta antifriz, promjeni gumice, mozes ih i namazati Ivasim brtvenom masom... to je ljepljiva masa koja se nikad ne sasusi, uvjek je ljigavo ljepljiva i malo teze se cisti..

--- Kraj citata ---

Dobro, to bi drage volje napravio, samo mi reci što se sve skida?
Jesi već to radio, jel imaš fotke? ne bih napamet sad ovo sam radio...

I koji antifriz ide u njega i jel može onaj žuti Motulov Moto?

Poggiali:
nisam radio na toj masini, jesi trazio workshop manual?

na 250 je iso rozi antifriz, takodjer bi ti trebalo pisati u manualu, cak onom obicnom...

ne mozes vidjet odakle ti curka?

challenbeen:

--- Citat: Poggiali - 08 Listopad, 2023, 11:38:42 ---ne mozes vidjet odakle ti curka?

--- Kraj citata ---

Mislim da pusta na crijevu koje ide u pumpu... nema gdje drugdje po mom promatranju

challenbeen:

Skužio sam da je iskrivljen disk i da je to čudan zvuk koji se čuo od "iza" i kad sam pregledavao 2 puta prijenos i 2 puta auspuh, ali eto, dok nisam gumu zamijenio nisam skužio da disk pleše i da čeljust leprša... naravno, pljunuo sam jutros 50e za novi originalni disk i 10e za novi prekidač paljenja. Za štek je ostala nova brtva/gumica čepa kartera i novi filter ulja  :glasses9:

Sve mi se čini da ću morati promjeniti imobilajzer tj antenu koja ide oko ključa... vidim da je svakome to mana, a kod mene je sve češći problem da neće da upali, tj neće da vergla. ostavim ga 40-50 minuta i onda upali bez greške... jel to može biti do još nećeg ili baš taj imobilajzer?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju