Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power 2015g.
ivan_nrg:
Evo da javim jedan mali update...
Danas stavljena nova prednja guma Michelin Power Pure SC (isti model kao i zadnja) s obzirom da je naprijed guma bila sa DOT15.
Uhavtilo se danas malo vremena pa je napravljen i mali krug (od cca. 30tak kilometara).
Moram promijeniti puž jer je bužir dolje kod felge pukao te zbog toga ne mjeri brzinu i prijeđene kilometre...
Prilikom vožnje testirana i max brzina prema GPSu a ona iznosi 66 km/h.
E sada jedno pitanje, s obzirom da bi trebao napraviti servis na skuteru, koju gramažu rolica, remen, federe kvačila i centralni feder te diznu preporučujete s obzirom da je skuter full serijski.
Da li ima tko kakvu preporuku za dobrog mehaničara na području istočnog dijela ZG?!
Također sam planirao odrezati za prvu ruku slijepa crijeva na auspuhu pa šaljem i sliku auspuha sa pretpostavkom da ova dva crijeva treba odrezati.
Vidio sam da mi je član Poggiali napisao da s time neću dobiti previše, zanima me otprilike što mogu očekivati s rezanjem sl. crijeva?
ivan_nrg:
Pozdrav svima!
Mali update!
Ovaj vikend je bio slobodan što se posla tiće, pa se malo radilo po NRG-u...
Stavljen je Sito Plus auspuh te napravljen komplet servis- remen, rolice i klizači, filter zraka, veća dizna, svjećica.
Složen je i puž, iskopčao se te zbog toga nije pokazivao brzinu i prijeđene kilometre.
U nastavku par slika:
dario007:
Koju si diznu stavio i koliko ti vrti sa 5.3gr rolicama?
ivan_nrg:
Dizna je 62, a vrti na oko 7…
dario007:
Premalo je to okretaja, nešto tu nije kako treba, sa tom gramažom bi oko 9000rpm trebao vrtiti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju