Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power 2015g.
Poggiali:
ne znam ti po okretajima jer nikad nisam imao obrtaljku, ono sto mozes preventivno napravit je kontrola prijenosa...
vario bi trebao biti cist, vjerujem da si ga detaljno ocistio kod servisa... ne znam jesi gledao da li bolcna ima veliki luft u variomatu? nebi smjela plesati....
opcenito sa vremenom centralni feder odumre i ne drzi optimalno zadnju polutku... (takodjer polutka se servisira; lezajevi, mast, semerinzi), isto vredi za male federice kvacila koji omeksaju sa vremenom pa kvacilo hvata ranije nego bi trebalo...
provjeri debljinu remena...
nenadlaza:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211204/2064caf482315d73b3d23e468e6cc331.jpg evo vidi sliku ispod ima lim sa dve rupe i tu se kaci nogara bez secenja plastike.
ivan_nrg:
--- Citat: Poggiali - 17 Listopad, 2023, 17:31:01 ---ne znam ti po okretajima jer nikad nisam imao obrtaljku, ono sto mozes preventivno napravit je kontrola prijenosa...
vario bi trebao biti cist, vjerujem da si ga detaljno ocistio kod servisa... ne znam jesi gledao da li bolcna ima veliki luft u variomatu? nebi smjela plesati....
opcenito sa vremenom centralni feder odumre i ne drzi optimalno zadnju polutku... (takodjer polutka se servisira; lezajevi, mast, semerinzi), isto vredi za male federice kvacila koji omeksaju sa vremenom pa kvacilo hvata ranije nego bi trebalo...
provjeri debljinu remena...
--- Kraj citata ---
Zahvaljujem na smjernicama, provjeriti ću sve što si mi predložio...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju