Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power 2015g.

(1/6) > >>

ivan_nrg:
Pozdrav svima!

Nakon mog predstavljanja, došao je red i da predstavim svoj skuter a riječ je o:

Piaggio NRG Poweru iz 2015g. godine sa prijeđenjih 15.000 km.

Skuter je od prije par dana kod mene te je na njemu sve serijsko (bar mi se tako čini).

U odličnom je stanju s obzirom na godine, plastike su sve čitave, tu i tamo ima pokoja ogrebotinica od prijašnjeg vlasnika (čini mi se da nije padano).

Po slikama se vidi da su gume različite, prednja ja Savina MC16 vjerovali ili ne DOT15 a stražnja je Michelin Power Pure SC DOT21, tako da je plan prvo promjeniti prednju gumu, najvjerojatnije isti model kao i zadnja.

Također u planu je promijeniti i auspuh, nekog tipa kao zamjenski a opet da daje bolje performanse od serijskog, razmišljao sam o SITO PLUS.

Možda za početak nebi bilo loše i odsjeći slijepa crijeva na ternutnom, samo nisam siguran da li bi što dobio s tim, pa može netko i sa prijedlogom...

Da ne duljim, u nastavku par slika skutera:

Poggiali:
Fin primjerak, sretno sa njime  :headbang:

Ako skidas crijeva sa auspuha dobit ces malo, al sad sve ovisi sta hoces.. Ja bi ga cak ostavio i uzeo nesto malo otvorenije.. uzmi sta ti se svidja na oko... premale su to razlike, naravno trebao bi imat homologacijski list da ga upises na tehnickom...

edit: gume gledaj ako ima pirelli pa stavi obje, a ove u oglas...

ivan_nrg:
Danas mi se javio jedan problem, a to je da sat radi normalno (osvjetljenje, okretaji) ali brzina ja na 0 km/h te kilometri stoje…

Jučer kada sam prao malo skuter slučajno sam onu sajlu koja je s desne strane vilice potegnuo (ne prejako)a koja ulazi u “puž.

Zna li tko kako riješiti problem pokušavao sam doći do kilometar sata ali vidim da ta sajla nije spojena na njega…

challenbeen:
Nema sajlu nego ima u pužu senzor koji ide u dio instalacije. Iznad kola na onoj gornjoj plastici je jack u koji se taj tripinski kabel spaja. Otvori ih, operi brajkom i vrati nazad. Mislim da je meni uvik bilo lakse od gore pristupiti

ivan_nrg:

--- Citat: challenbeen - 30 Kolovoz, 2023, 20:07:01 ---Nema sajlu nego ima u pužu senzor koji ide u dio instalacije. Iznad kola na onoj gornjoj plastici je jack u koji se taj tripinski kabel spaja. Otvori ih, operi brajkom i vrati nazad. Mislim da je meni uvik bilo lakse od gore pristupiti

--- Kraj citata ---

Da li misliš na plastiku gdje je vizir da se skine te se pristupi ispod sata gdje sve žice idu u jedan jack ili ima negdje kod killera gdje treba doći?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju