Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: kamion naletio na skuter  (Posjeta: 7981 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tomica89

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: varaždin
  • Moj Skuter: gilera runner 50
  • MojSetup: u moru
  • MojSpuh: malossi mhr replica
Odg: kamion naletio na skuter
« Odgovori #20 : 03 Studeni, 2008, 21:52:30 »
R.I.P.

užas ...kam je tak kamiondžija gledal

btw... mislim da je motorist vozil runnera http://image.dnevnik.hr/media/images/600xX/Nov2008/60165032.jpg

Twenty eight days, six hours, forty two minutes, twelve seconds

Offline gozz

• admin MS
  • Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • /
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: bio, više ne.
  • MojSetup: a u Bila
« Odgovori #21 : 04 Studeni, 2008, 09:28:30 »
Dečki, mislim da je jedan očevidac vidio i izjavio kako se skuter proguravao između autiju da dođe na čelo semafora na crvenom, te je izašao pred kamion. Naravno, ovaaj ga nije vidio i na zeleno po gasu...

To nije opravdanje, jer je isto tako ovom mogao krepat skut, mogla je mama s kolicima i djetetom pretrčavat cestu na crveno...

Ma gamad...

Po meni bi uopće zabranio prometovanje kamiona po gradskim cestama...

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #22 : 04 Studeni, 2008, 09:43:49 »
Dečki, mislim da je jedan očevidac vidio i izjavio kako se skuter proguravao između autiju da dođe na čelo semafora na crvenom, te je izašao pred kamion. Naravno, ovaaj ga nije vidio i na zeleno po gasu...

To nije opravdanje, jer je isto tako ovom mogao krepat skut, mogla je mama s kolicima i djetetom pretrčavat cestu na crveno...

Ma gamad...

To sam odma i ja pomislio! Ko god živi u Zagrebu, makar toga ima svugdje, taj zna da svi motori i skuteri idu na semaforu među aute! To je uprincipu glavna prednost motora jer su uži od automobila...

Problem je u tome ko više pazi kad ide među aute a ko manje... A ako je čovjek na skuteru išel među aute, nema Boga da ga kamijonđija nije mogo vidjet jer ima hrpu retrovizora koji mu pokazuju cijele bočne strane i ispod prvog kotača dolje...

I mislim da je to ipak bila bahatost šofera koje je reagirao kao i većina: "Kaj buš ti meni tu sa skuterom prdeckal..." i kad je videl da je napravil totalno sranje onda se lako napravit grbav: "Nisam ga vidio..."

Gle, možda griješim. Ali to mi se nakak čini najvjerojatnije!  :icon_thumright:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline gozz

• admin MS
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • /
« Odgovori #23 : 04 Studeni, 2008, 09:58:00 »

Ma gamad...

To sam odma i ja pomislio! Ko god živi u Zagrebu, makar toga ima svugdje, taj zna da svi motori i skuteri idu na semaforu među aute! To je uprincipu glavna prednost motora jer su uži od automobila...

Problem je u tome ko više pazi kad ide među aute a ko manje... A ako je čovjek na skuteru išel među aute, nema Boga da ga kamijonđija nije mogo vidjet jer ima hrpu retrovizora koji mu pokazuju cijele bočne strane i ispod prvog kotača dolje...

I mislim da je to ipak bila bahatost šofera koje je reagirao kao i većina: "Kaj buš ti meni tu sa skuterom prdeckal..." i kad je videl da je napravil totalno sranje onda se lako napravit grbav: "Nisam ga vidio..."

Gle, možda griješim. Ali to mi se nakak čini najvjerojatnije!  :icon_thumright:

Malo prouči ovo, dosta je interesantno...

http://www.forum.hr/showthread.php?t=380123

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #24 : 04 Studeni, 2008, 12:19:34 »
Malo prouči ovo, dosta je interesantno...

http://www.forum.hr/showthread.php?t=380123

Meni je stari pokazival mrtve kuteve kod kamiona i kod auto! Ogromna je razlika! Ali ipak mi cijela ta priča nije jasna jer većina današnjih kamiona (uključujući i ovaj kamion iz nesreće) imaju ovo na ovim mjestima:

Offline t_o_m_i

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: London
  • Moj Skuter: Lexus
« Odgovori #25 : 04 Studeni, 2008, 12:34:23 »
R.I.P ovo u zivotu nisam vidio......fakat pretuzno ....

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #26 : 04 Studeni, 2008, 12:37:26 »
sam malo ,ak se ovaj vec gurao a kamion stajao na semaforu ,pa ocito je da vozac kamiona nije ocekivao da ce se tak nes desit ,ko da vi kad ste na semaforu u autu gledate svaki put na rezrovizor oce ko neltiti ak stojite,tako da se ovaj skuteras sam igrao sa svojom sudbinom ,ja osobno se nikad neguram kroz aute radije zaobiđem citavu kolonu preko pune crte upravo radi ovoga

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #27 : 04 Studeni, 2008, 12:58:18 »
Možemo nagađat do sutra  :dontknow:

Al jedna stvar je jako opasna! Kad kolona krene!

Ja kad kolona počne kretati nejdem napred nego se zbuksam između dva auta za koje sam siguran da me vide! I to je najsigurnije ak se već ide zafrkavat se među aute!

BTW. da li policija reagira na skuteraše i motoriste koji idu tak među aute dok kolona stoji? U praksi mislim...

Jer viđam i policajce na bemvejima da isto idu među aute  :nono:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #28 : 04 Studeni, 2008, 13:02:02 »
Možemo nagađat do sutra  :dontknow:

Al jedna stvar je jako opasna! Kad kolona krene!

Ja kad kolona počne kretati nejdem napred nego se zbuksam između dva auta za koje sam siguran da me vide! I to je najsigurnije ak se već ide zafrkavat se među aute!

BTW. da li policija reagira na skuteraše i motoriste koji idu tak među aute dok kolona stoji? U praksi mislim...

Jer viđam i policajce na bemvejima da isto idu među aute  :nono:

tesko da murja ide sa bmw-ima medju autima jer bi ubrzo ostali bez bar jednog cilindra.  :laughing7:  Al inace se nebi smio vozit izmedju auti i mogo bi te kaznit zbog toga.Sve je stvar srece dal te vidi ili ne i dal mu se da ic za tobom zbog toga jer bi trebo svakog drugog motorista kaznit zbog toga.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #29 : 04 Studeni, 2008, 13:10:43 »
tesko da murja ide sa bmw-ima medju autima jer bi ubrzo ostali bez bar jednog cilindra.  :laughing7:  Al inace se nebi smio vozit izmedju auti i mogo bi te kaznit zbog toga.Sve je stvar srece dal te vidi ili ne i dal mu se da ic za tobom zbog toga jer bi trebo svakog drugog motorista kaznit zbog toga.

I sad si napisal 3 reda teksta i nisi niš reko!

Pitam dal je netko vidio u praksi da je nekoga policajac zaustavio SAMO zbog vožnje među autima dok kolona stoji...

Jer svi govore ne smije se, a svi to rade! Čak i dedeki na baotijanima  :icon_thumright:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #30 : 04 Studeni, 2008, 13:19:05 »
reko sam ti da se nesmije po zakonu al svi to rade i riskiraju kaznu jer sta ce im onda motori i skuteri.kaj se ti brines uopce kad ne zivis u gradu.

Offline gozz

• admin MS
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
    • /
« Odgovori #31 : 04 Studeni, 2008, 13:36:01 »

I sad si napisal 3 reda teksta i nisi niš reko!

Pitam dal je netko vidio u praksi da je nekoga policajac zaustavio SAMO zbog vožnje među autima dok kolona stoji...

Jer svi govore ne smije se, a svi to rade! Čak i dedeki na baotijanima  :icon_thumright:

Pa ja vidio jedno 15 puta već...

Kad auti stoje u koloni, ja između autiju, onako 5 na sat, (da mi neki suvozač ne otvori vrata pa da nebi bilo belaja), i već jedno 15 puta i to na istom jestu u razmaku oko 1 godine iza mene murjak na BMW-u...

Ja se usro reko sad sam ga naje... i pomaknem se na čelo i pokunjeno (uredno sa žmigavcem i pregledom mrtvog kuta ha ha ha reko da mi se smiluje...) pred prvi auto a murjak isto i još ispred mene i na zeleno po gasu... A ja osto zbunjen, i herc lupa 100 na sat...

Tak sam se strzo jedno 3, 4 puta, a poslje kad sam ih vidio, samo se maknem, a oni produže...

Mamu im, naciljaju 1 cm od retrovizora i po gasu...

Offline Aleksandar

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: C650 Sport, T-Max560
« Odgovori #32 : 04 Studeni, 2008, 13:42:20 »
pa se ti vozi skuterom i motorom po hrvatskoj LOL !!

svaki dan jedan pogine zbog frajerisanja po cesti brzine itd

jbg ak si na 2kotaca u hr mos se yebat jer te nitko ne postuje

otkad auto posljednih mjeseci imam, skuter nit ne gledam maltene upravo zbog ovakvih sranja
« Zadnja izmjena: 04 Studeni, 2008, 13:48:42 Aleksandar »

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #33 : 04 Studeni, 2008, 13:44:57 »

Kad auti stoje u koloni, ja između autiju, onako 5 na sat, (da mi neki suvozač ne otvori vrata pa da nebi bilo belaja), i već jedno 15 puta i to na istom jestu u razmaku oko 1 godine iza mene murjak na BMW-u...

Ja se usro reko sad sam ga naje... i pomaknem se na čelo i pokunjeno (uredno sa žmigavcem i pregledom mrtvog kuta ha ha ha reko da mi se smiluje...) pred prvi auto a murjak isto i još ispred mene i na zeleno po gasu... A ja osto zbunjen, i herc lupa 100 na sat...

Tak sam se strzo jedno 3, 4 puta, a poslje kad sam ih vidio, samo se maknem, a oni produže...

Sad si me sjetio jedne takve situacije kad je Dottore imal motor na klocni, vozil sam ga po djelove u Bencony i na povratku iz sesveta stanemo prvi na semaforu (naravno među aute išli) i murjak za nama i stane se ispred nas i krene na zeleno ko da nas nije vidio!  :toothy3:

Srećom kaj se na tablici ne vidi da je istekla registracija  :toothy9:

Offline gozz

• admin MS
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
    • /
« Odgovori #34 : 04 Studeni, 2008, 13:48:40 »

Sad si me sjetio jedne takve situacije kad je Dottore imal motor na klocni, vozil sam ga po djelove u Bencony i na povratku iz sesveta stanemo prvi na semaforu (naravno među aute išli) i murjak za nama i stane se ispred nas i krene na zeleno ko da nas nije vidio!  :toothy3:

Srećom kaj se na tablici ne vidi da je istekla registracija  :toothy9:

Ma na stranu onih par izroda policijskih, ali ja mislim da kad murjak vidi sukter sa tablicom, i na njemu nekog iole ozbiljnijeg s kocigom na tikvi, da mu neće ništa reć...

Ali kad vidi na poluispravnoj prdilici, bez tablice i auspuha nekog 15godišnjeg balavca bez kacige koji još po mlijeku miriši, pa naj radje bi ga išamaral i poslal u kinderbed!!!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #35 : 04 Studeni, 2008, 14:00:03 »
Ma na stranu onih par izroda policijskih, ali ja mislim da kad murjak vidi sukter sa tablicom, i na njemu nekog iole ozbiljnijeg s kocigom na tikvi, da mu neće ništa reć...

Ali kad vidi na poluispravnoj prdilici, bez tablice i auspuha nekog 15godišnjeg balavca bez kacige koji još po mlijeku miriši, pa naj radje bi ga išamaral i poslal u kinderbed!!!

Potpis  :icon_thumright:

Bratić me jednom prilikom (imal je 12 godina, sad ima 14) molil da mu posudim motor da ide u dučan a imal sam kit gore, i reko sam mu da ak čujem (a čuje se  :toothy11:) da je dao više od frtalj gasa da bum ga za uha navlekel i slušal me je i vozil se polako... Vozi tomosa od kad zna za sebe, vozi i skuter Hondu X8R-S ali reko sam mu da se s mojim nema kaj nateravat.

Jer kad vidim klince kak voze nabrijane skutere i kad vide mene ili nekog ko ima nakitan skuter odma ko da polude i počnu se nateravat, a mene odma zimica strefi kad vidim tak nekaj! Ulasci u nepregledan zavoj u krivom smjeru... E da ti starci znaju kaj im njihova djeca rade, doživotno bi ih zatvorili u kinderbet!

Offline gozz

• admin MS
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
    • /
« Odgovori #36 : 04 Studeni, 2008, 14:04:08 »

Bratić me jednom prilikom (imal je 12 godina, sad ima 14) molil da mu posudim motor da ide u dučan a imal sam kit gore, i reko sam mu da ak čujem (a čuje se  :toothy11:) da je dao više od frtalj gasa da bum ga za uha navlekel i slušal me je i vozil se polako... Vozi tomosa od kad zna za sebe, vozi i skuter Hondu X8R-S ali reko sam mu da se s mojim nema kaj nateravat.

Jer kad vidim klince kak voze nabrijane skutere i kad vide mene ili nekog ko ima nakitan skuter odma ko da polude i počnu se nateravat, a mene odma zimica strefi kad vidim tak nekaj! Ulasci u nepregledan zavoj u krivom smjeru... E da ti starci znaju kaj im njihova djeca rade, doživotno bi ih zatvorili u kinderbet!

Da, problem je u iskustvu...

A nužan i ne dovoljan uvjet za to su godine...

Mislim, ni ja nisam stari konj (bližim se 30 oj) ali treba puuuuno kilometara proć, po snjegu, kiši, s prikolicom, na biciklu, motoru, puno situacija doživit, i imat nešto u glavi da učiš na tuđim greškama, a ne na svojim...

To je ono naj gore...

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #37 : 04 Studeni, 2008, 14:25:31 »
 :icon_thumright:

Ja prošo 63000 km na svom Aeroxu, napravil u Ford Focusu sigurno prek 80 tisuća km i sad u Suzukiju SX4 sam sigurno napravil već 15 tisuća...

Nijedan odozgo nisam vozio sporo ali niti luđački (možda par puta  :toothy11:) i bio u puno kritičnih situacija i nemogu ni približno reć da imam puno iskustva makar sam se izvlačio iz puno situacija...

A kamoli klinac koji sjedne na neku ljutu mašinu i ima "staža" 50 kilometara ravne ceste  :nono:

Offline veka84sb

• maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #38 : 04 Studeni, 2008, 14:48:39 »
Svakim kilometraom ili jos preciznije svakom neugodnom i neplaniranom situacijom sve vise postajem svjestan koliko opasnosti se krije na cesti i uz nju. Ovo sa kamionom ,strasno covjece jeza me hvata... Isto tako sta mi skuterasi radimo ponekada je stvarno krajnje bezobrazno prema vozacima auta! To provlacenje kroz kolonu ,to svi radimo ali nekako sve rijedje u zadnje vrijeme jer mi se zgadilo kada sam vidio sa to dideki na Botanerima rade pa onda skroz uspre cijelu kolonu i naprave sranja jer oni kopiraju sta su vidjeli da drugi na skuterima rade ,a ne kuze da moj skuter ima 5x vise snage. Kamione nikada ne preticem i ne obliazim ,bas zato jer oni mene na skuteru ne vide, provjereno!

« Zadnja izmjena: 04 Studeni, 2008, 14:56:41 veka84sb »

Offline t_o_m_i

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: London
  • Moj Skuter: Lexus
« Odgovori #39 : 04 Studeni, 2008, 14:50:25 »

To si potpuno u pravu care sad si me sjetio na jednu nezgodu da vam ispricam di sam se vozio sa starim runnerom 180sp al nakitan do jaj. i stojim na semaforu i doletavaju dvojica klinaca svojih 14 god i nis ja sutim al cujem di komentiraju ajmo ga oderat i ja se nasmijem i kad se upalilo zeleno ja na pol gasa i naravno nis mi nemogu i mali je bio tolko ljut i iso je preticat auto s desne strane a auto skreto u dvoriste sreca da ih je covijek uocio meni se noge odrezale ja reko ode u pm..tak da djeca danas dobijaju prebrze motore a neznaju se kontrolirat....