Tehnički kutak > Tuning skutera
Speedfight-Izlizani zubci na radilici koji drže onu vanjsku polutku-"ventilator"
neer:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Studeni, 2008, 23:45:29 ---
--- Citat: neer - 03 Studeni, 2008, 23:07:25 ---ma nije potrebno stavljat blokove u pecnicu bzvz mami prljat pecnicu...dovoljno je na sobrnoj temperaturi ostaviti blokove i uzet radilicu namazat je uljem i stavit u vrecicu pa u skrinju i lezajeve isto tako ostaviti u originalnom pakovanju i staviti u skrinju da se nebi dogodilo da zahrdja radilica..ja sam par puta stavljao lezajeve a da nisam stavljao u pecnicu blokove.
--- Kraj citata ---
za takve egzibicije postoji onaj fen koji diže temp na 500 stupnjeva ili koliko već, znači ne onaj od mame s kojim radi trajnu nego ima poseban fen, i onda s tim, a ležajeve u frižder zajedno s pivama i to je to...
--- Kraj citata ---
ima hrga jedan takav koji ne da grije vec te zdrma struja ako krivo rukujes snjim..imao sam ja bosch plavi fen stari kupio tj dobio za neki dug sto mu je ovaj iz bosch centra dugovo.fen bio savrsen i netko ga pokupi i nevraca ga super stvar..
Iwo SR Tuono:
da, dobra napomena
vedran_ft_:
--- Citat: vktr - 03 Studeni, 2008, 23:40:51 ---oš mi ju ti dopeljat iz slovenije, došlepat skuter iz zaprešića i namontirat
probat ću ovo sa kraćenjem bolcne i šipkicom, nemam kaj izgubit, :toothy11:
pa ako uspijem onda svi možete :o
--- Kraj citata ---
naruči preko sebe radilicu i za 2 tjedna je tu, a za skut, daj nekom crncu 10 kn nek ga dogura tebi kući :icon_biggrin:
vktr:
--- Citat: vedran_ft_ - 03 Studeni, 2008, 23:53:24 ---
--- Citat: vktr - 03 Studeni, 2008, 23:40:51 ---oš mi ju ti dopeljat iz slovenije, došlepat skuter iz zaprešića i namontirat
probat ću ovo sa kraćenjem bolcne i šipkicom, nemam kaj izgubit, :toothy11:
pa ako uspijem onda svi možete :o
--- Kraj citata ---
naruči preko sebe radilicu i za 2 tjedna je tu, a za skut, daj nekom crncu 10 kn nek ga dogura tebi kući :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
aha preko sebe pa platim 650+ kn
ovako mi je 400
i u subotu je kod mene
recite vi meni što sve trebam kupit dihtunge ležajeve(štajoš? ležajeve original jelda, kakav sve alat trebam pripremit i što sve treba pazit i di ima ovaj tutorial al da ima texta malo
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=6722.0
vedran_ft_:
jesi računo put do slovenije koliko će te koštat, cestarine, gorivo i ostalo+radilica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju