Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight-Izlizani zubci na radilici koji drže onu vanjsku polutku-"ventilator"

<< < (7/7)

vktr:

--- Citat: vedran_ft_ - 04 Studeni, 2008, 00:01:21 ---jesi računo put do slovenije koliko će te koštat, cestarine, gorivo i ostalo+radilica

--- Kraj citata ---
put do slovenije i nazad cca 100 kn
a brijem da seba to ni nebi mogo nabavit pošto on naručuje sa sa ili sc, a te radilice tamo nema, nego ovaj slovenac naručuje od negdje neznam di opče

vktr:
Evo, Giz mi sredio skraćenu bolcnu 3mm, ali onda sam stavio podlošku pa je to sad 1.5mm, i uspio sam našarafit tu polutku na radilicu(zašarafio sam ko životinja) i drži se, i vozi... :icon_biggrin:
Sad me muči fergazer opet, danas mi ga je zalijalo da nisam mogo upalit. i nikako uštelat, stavili smo diznu 90 (serijska 88)  i digli iglu za jedno 3 mm, :(

onak u startu ako stoji neko vrijeme na leru onda dam gas i trokira i onda kad duže držim gas i pustim i opet dam onda dobro ide,  ???

gokiSP:
pa vjerovatno ti ga preljeva i onda ti taj benzin ide u filter i zato trokira... nije samo tako nastelat karb na cvaji ako neznas...

vktr:
bio je jedan baš super priručnik na hrvatskom za štelanje jel zna nekom ne mogu ga nać

Hrga:

--- Citat: neer - 03 Studeni, 2008, 23:49:11 ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Studeni, 2008, 23:45:29 ---
--- Citat: neer - 03 Studeni, 2008, 23:07:25 ---ma nije potrebno stavljat blokove u pecnicu bzvz mami prljat pecnicu...dovoljno je na sobrnoj temperaturi ostaviti blokove i uzet radilicu namazat je uljem i stavit u vrecicu pa u skrinju i lezajeve isto tako ostaviti u originalnom pakovanju i staviti u skrinju da se nebi dogodilo da zahrdja radilica..ja sam par puta stavljao lezajeve a da nisam stavljao u pecnicu blokove.

--- Kraj citata ---
za takve egzibicije postoji onaj fen koji diže temp na 500 stupnjeva ili koliko već, znači ne onaj od mame s kojim radi trajnu nego ima poseban fen, i onda s tim, a ležajeve u frižder zajedno s pivama i to je to...

--- Kraj citata ---
ima hrga jedan takav koji ne da grije vec te zdrma struja ako krivo rukujes snjim..imao sam ja bosch plavi fen stari kupio tj dobio za neki dug sto mu je ovaj iz bosch centra dugovo.fen bio savrsen i netko ga pokupi i nevraca ga super stvar..

--- Kraj citata ---

ahahaha pa smo pricali ko ce probat da vidimo jel istina  :laughing6: inace bolje brener  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju