Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight-Izlizani zubci na radilici koji drže onu vanjsku polutku-"ventilator"

<< < (5/7) > >>

vedran_ft_:
nepričaj gluposti, kupi novu radilicu i miran si, kakvi tokari, kakve gluposti...

vktr:
oš mi ju ti dopeljat iz slovenije, došlepat skuter iz zaprešića i namontirat
probat ću ovo sa kraćenjem bolcne i šipkicom, nemam kaj izgubit,  :toothy11:
pa ako uspijem onda svi možete :o

Iwo SR Tuono:
stavi nove klizače, nove roline i zavari tos ev autogenim nek se puši i to je vječno rješenje, onda ti neće otpast. Nova radilica i to je jedino kvalitetno rješenje.

Iwo SR Tuono:

--- Citat: neer - 03 Studeni, 2008, 23:07:25 ---ma nije potrebno stavljat blokove u pecnicu bzvz mami prljat pecnicu...dovoljno je na sobrnoj temperaturi ostaviti blokove i uzet radilicu namazat je uljem i stavit u vrecicu pa u skrinju i lezajeve isto tako ostaviti u originalnom pakovanju i staviti u skrinju da se nebi dogodilo da zahrdja radilica..ja sam par puta stavljao lezajeve a da nisam stavljao u pecnicu blokove.

--- Kraj citata ---
za takve egzibicije postoji onaj fen koji diže temp na 500 stupnjeva ili koliko već, znači ne onaj od mame s kojim radi trajnu nego ima poseban fen, i onda s tim, a ležajeve u frižder zajedno s pivama i to je to...

3alfa3:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Studeni, 2008, 23:45:29 ---
--- Citat: neer - 03 Studeni, 2008, 23:07:25 ---ma nije potrebno stavljat blokove u pecnicu bzvz mami prljat pecnicu...dovoljno je na sobrnoj temperaturi ostaviti blokove i uzet radilicu namazat je uljem i stavit u vrecicu pa u skrinju i lezajeve isto tako ostaviti u originalnom pakovanju i staviti u skrinju da se nebi dogodilo da zahrdja radilica..ja sam par puta stavljao lezajeve a da nisam stavljao u pecnicu blokove.

--- Kraj citata ---
za takve egzibicije postoji onaj fen koji diže temp na 500 stupnjeva ili koliko već, znači ne onaj od mame s kojim radi trajnu nego ima poseban fen, i onda s tim, a ležajeve u frižder zajedno s pivama i to je to...

--- Kraj citata ---

Da, ali blokove se ne grije na toliko nego na 100-tinjak C

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju