Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight-Izlizani zubci na radilici koji drže onu vanjsku polutku-"ventilator"

<< < (4/7) > >>

vktr:
di ću nabavit specijalni alat za skidat magnet???
i jel mi treba još šta od specijalnog alata?

SlowRider:

--- Citat: vktr - 03 Studeni, 2008, 23:16:47 ---di ću nabavit specijalni alat za skidat magnet???
i jel mi treba još šta od specijalnog alata?

--- Kraj citata ---

Taj alat se napravi. Imas sliku magneta?

vktr:
nažalost nemam, skuter je još uvjek rlativno u komadu, osim dekla koji je skinut, a da mi još više oteža posao skuter nije kod mene doma nego kad sam išo kod Giza da nešto složimo na frgi tamo mi se to dogodilo 15 kilometri ima do mene a on ima mini garažu i nema vremena :(

Isss, kolko posla, treba odšlepat skuter doma, treba otić u sloveniju po radilicu, treba to sve raskopat, kolike su šanse da sve uspije pa to je strašno

dhorvat:

--- Citat: vktr - 03 Studeni, 2008, 23:24:57 ---nažalost nemam, skuter je još uvjek rlativno u komadu, osim dekla koji je skinut, a da mi još više oteža posao skuter nije kod mene doma nego kad sam išo kod Giza da nešto složimo na frgi tamo mi se to dogodilo 15 kilometri ima do mene a on ima mini garažu i nema vremena :(

Isss, kolko posla, treba odšlepat skuter doma, treba otić u sloveniju po radilicu, treba to sve raskopat, kolike su šanse da sve uspije pa to je strašno

--- Kraj citata ---

Ja sam prvi puta skidal radilicu i jedva sam popamtil kud sve ide (kablovi, crijeva...) i 5 mjeseci je stajalo raskopano i nisam niš krivo složil kad sam sastavljal... Jedino sam radilicu dal na uprešavanje jer to je jedini dio kaj nisam onda znal sastavit! Danas sve to sam radim  :icon_thumright:

Nije neka prevelika nauka pogotovo dok je to cvajo u igri! Cvaja je jedino nauka naštelat... Dok je firtakt jedna druga priča...

vktr:
ovako
što mislite o ovome
da se izbuši ovako jedna rupica( ovo di je ova žuta crta,) i da se gurn nekakva šipkica(žuto)
kojom bi zablokirao tu polutku na radilicu??
uzto skratim bolcnu milimetar da uhvati bar pol milimetra preostalih zubaca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju