Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight-Izlizani zubci na radilici koji drže onu vanjsku polutku-"ventilator"

<< < (3/7) > >>

vktr:
a kaj briješ jel bi mogo ja to sam složit ?
na kaj trebam pazit?

Iwo SR Tuono:
sam nemože. ako nisi radio ne diraj.
nađi nekog tko se kuži i tko je radio, uprešavanje ležajeva i radilice je zajebana stvar i lako možeš oštetit nešto poput lupanja ležaja po sredini i nešto sjebat

vktr:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Studeni, 2008, 22:19:46 ---sam nemože. ako nisi radio ne diraj.
nađi nekog tko se kuži i tko je radio, uprešavanje ležajeva i radilice je zajebana stvar i lako možeš oštetit nešto poput lupanja ležaja po sredini i nešto sjebat

--- Kraj citata ---
pa neću ja na silu uprešavat lupat nabijat i ostalo
ležaj ide u pećnicu, radilica u škrinju a ako ne bude funkcioniralo tako ide kod rakitje00 na praksu on ima alat za uprešavanje

Hrga:
lezaj u pecnicu  :hmh:

blokovi u pecnicu, lezajevi i radilica u skrinju... iako nevidim razloga zasto nebi fino fenom zagrijo ili brenerom a ne sa pecnicom  :happy3:

neer:
ma nije potrebno stavljat blokove u pecnicu bzvz mami prljat pecnicu...dovoljno je na sobrnoj temperaturi ostaviti blokove i uzet radilicu namazat je uljem i stavit u vrecicu pa u skrinju i lezajeve isto tako ostaviti u originalnom pakovanju i staviti u skrinju da se nebi dogodilo da zahrdja radilica..ja sam par puta stavljao lezajeve a da nisam stavljao u pecnicu blokove.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju