EBC? Vidim FA u nazivu, obicno je kod EBCa tako. Barem za Kawasaki je metalna plocica naravno zadane dimenzije, a "feroda" (dio koji je u kontaktu s diskom) je manja u odnosu na OEM (mozda i nije manja, ali napravljena je iz 2, a ne jednog dijela pa je kontaktna povrsina manja). Ali to ne znaci da ne valjaju, dapace, bolje su, feeling je primjetno bolji kod kocenja, pogotovo na laganim doziranjima jer tada hvata jace.
Pricam o sintered EBC plocicama (a i OEM Kawaskai su sintered samo druge firme)
Sto se debljine mesa tice, i tu je EBC tanji, ali, trajnost mi je ista kao i kod OEM plocica. Razlika od cca 0,5-0,8mm (zaboravio vec tocno, ali ajmo rec max 1mm razlike, vjerojatnije blize 0,5mm razlici)
E sad, velis mekana rucka.... Obzirom da nisi petljao po hidraulici (tekucini, pa eventualno lose odzracio), vjerojatno se radi o tome da nova plocica treba neko vrijeme da se prilagodi starom disku, al pretpostavljam da to znas i sam kao i da znas kako bi se "razrada" disk plocica trebala napravit ispravno/optimalno, ako ne, pitaj, objasnit cu (neda mi se sad pisat ako to nije to sto te muci)