Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR150 Challenbeen
Poggiali:
Dobro, to je ok, ja nisam obracao paznju, i na vxr stavio ml ko za 50.. na autoputu je guma bila na sredini ispupcena nerealno, reko da ti to nije satralo blatobran :)
Corector:
Uzimajuci u obzir kilometre koje, moze se reci, nabijas, i cestu na kojoj se kreces u jako dobrim uvjetima na BB-u, Molas nije dobar izbor. Bolje ti je uzeti gumu za suhu cestu, a o smjesi se da pricat. Izbor guma je kao stelanje frgica.
Fuge izmedju lamelica Molasa nepotrebno uzimaju rezervu gripa i lamelice pod ppvecanom kilazom i jacim motorom jako trpe, pa dolazi do deformacija istih, a pored mekane smjese na tom grubom asfaltu i extremnim vrucinama, brzo ces je zaravnati.
Uvijek sam govorio da Molas nije ultimativna guma za suho, medjutim, za one koji se slabije voze, sto obicno podrazumjeva i normalan tempo voznje, njima je primarno preporucljiv Molas, ali ide on i daleko po suhom.
To je kisna guma i tu si onda car, odnosno, ako se vozis kroz jesen/zimu/proljece onda njene performanse dolaze do izrazaja gdje nema dalje.
Meni je Molas na 50ccm majka, i jos mogu sici s asfalta jer voli travu i makadam :D
Tu si mozes uzet Mitasa nekog (umalo kupio, ali ponos neda kad se sjetim kako je to slajdralo i klizalo nekad, doduse tempo voznje mi je da iskoristavam svaku prednost i gustam u njoj a to mi ne nudi nov Mitas jer se voli pregrijat, a na D8 ekipa dodje s ljubicastim rubovima), a kao premiju tu bi mogao leci Pirelli Diablo. Ne znam kako ti se trosi prednja guma, i da li se javlja s nekim rezonancijama (obicno oko 90kmh), ali najtisa i najkomfornija napriied guma je ona koja ima crtu po sredini oboda gume. Koliko god ovo glupo zvucalo, zaista moze biti jako iritantno tako da za napriied ide Battlaxica SC. Ako nemas tih problema onda najbolje u paru slagat gume.
matija84m:
Dobro si to srocio :headbang:
Gume su stvarno stelajuci elemnt i nemoze ista guma bit ljeti i zimi.
Odabir gume i tvrdoce treba prilagodit sebi i isprobavat svasta pa izvuc najbolje iz toga. Jer ono kaj nekom valja moze bit sasvim kontra u nekim situacijama.
Evo slucajno sam nakacil michelinku i mogu rec da se dobro ponasa po ovim vrucinama, inace je jako tvrda ali sada je taman ili cak premekana. A jako dobro znamo da kad malo zahladi da ce to bit sklizaljka koju odma treba mjenjat. Tu gumu je inace nemoguce poderat kolko je tvrda, a sada se topi ko putar da ne povjerujes.
Toni46:
Nekad sam imao michelin power pure sc na sr 180 a svi su je pljuvali. Ja sam ju vozio do ruba i razni tempo voznje itd. Po kisi isto dobro drzala. Jedino sto nije voljela bijele crte kao i vecina guma.
Corector:
Zaboravio sam spomenuti i Heidenau K66, cak i ispred Molasa bi mogao ici za nijansu, zbog manjoh fuga izmedju lamelica.
Da se voziti s s tvrdim gumama, ali ja ne znam vise covjeka koji bi ponovno kupio Michelin Pure, ljudi su ga uzimali jer je marketing gruvao svoje. Oduvijek sam se srao i serem kad mi.marketing nagovjestava boga i oca, a ono klosari iz marketinga se dosli oparit, bizbismeni jel, gdje hodce zgrnut brdo para doo prodaju nesto sto vrijedi 1kn. Ista stvar je sti promovoraju sad neke.kineske.motore, daj mrs u picku materinu s kopijama GSa, nakeda i tim smrdljivim reciklazama, cim sjednes shvatis da ue to batina. Naravno, to ce zadovoljit nekoga tko se ne vozi, cisto da ima nesto novo i njemu je dovoljan taj osjecaj. Taj nema.ppjma sta je prava kocnica, sta ue finoca ipreciznost i ugladjenost, te extremna pouzdanost, a di ce znati kad niie na tom nivou.
Glede Michelina PP.
. Nikome ne priia ona lelujavost zbog cudne geometrije, a i nije to kompletna guma, a to je ono sto se trazi.
Vozio sam i ja tvrde gume, ma sve super sve 5, rubio ih i cak su bile postojane na extremnim vrucinama i grubom asfaltu jer meksa hoce malo plivati, ali kad bi naletio na izlivenu kantu vode jer netko.pere tepih, prvo sam se usrao, zatim vidio grobno mkesto, a odmah nakon toga osjetio gubitak gripa gdje te trnci prodju. A najvise sam se usro kad sam.ostao bez ripni, i voz se autocestom lagano, i naravno, naleti pljisak, al jebes ti to, nego bas tada kombi ispred mene istiskuje lolvu preko svoh traka na autopcesti, e tad sam napunio gace vise nego sto je isus prosuo znoja. Fala lepa, al ja na padavicarsk.gumama.necu strepiti za onaj usrani jedan trenutak. E da, i tvrda mi je lijepo okliznula na jedno 140 kad je dosla promjena asfalta na gore, a ja sam zajasio prednju kocnicu, bas.me.fino htjelo otresti. Al dobro, tu sam bio u dinamic ++ modu. To su sve stvari koje se ne osjete na pravim gumama, a.po kisi sam se znao vozit i jednostavno je veci prosjek jer se moze.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju