Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR150 Challenbeen
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 19 Svibanj, 2023, 21:44:21 ---ove na tekućinu ne mogu prodat nego ga moraju formirat,pa mi se nije dalo to kombinirat...
--- Kraj citata ---
Da, jebiga, tak je to vec neko vrijeme. Ja sam prosle godine za Z900 kupovao, nazvao i reko nek samo naliju kiselinu pa dodjem po njega i onda doma ja napunim, al definitivno nije kao nekad kad si mogao kupit i drzat doma unedogled i formirat ga kad tebi pase.
zvonkec92:
Jesi testirao ima li razlike izmedu OEM variomata vs tokareni prije promjene cilindra i glave ili posle, isplati li se ta prerada? Ko ti je ono tokario bas se ljepo sjaji vario, ljepsi je nego kad izade iz tvornice
dario007:
Zvonkec je sve tokario, ali vec sam te pohvalio, a i same slike govore o kvaliteti posla. Evo idem lagano pisati radove koji su slijedili...
dario007:
Krenula je lagano i montaža, malo je zafrknuto dok je to sve na skuteru, ali svakako mi je bilo manje posla nego da sam skidao mašinu.
Pa idemo da montazom i mjerenjima. Kupio sam novi set dihtunga za Malossi 172, tako da je montiran taj set i uz to Malossi igličasti lezaj, jer je stari imao znakove rada.
Sa Malossi setom sam dobio 0.88mm squish i kompresiju od 12.4:1 što mi se činilo malo tu mač, pa sam dodao još jedan limeni dihtung 0.3mm i tako se našao na 1.10-1.15mm squishu i to je več korektno. Dobio sam 11.8:1.Gore sam spomenuo da je cilindar pohonan i ubačen novi OEM klip.
Računski to izgleda ovako
photo uploader
Pa stavljena gumica i blago namazano diht masom.
Sve stegnuto i sklopljene ove sitnice okolo cilindra.
dario007:
Potrazio sam auspuh koji bi montirao umjesto onog od SRa koji je valjda najodvratniji auspuh za BB, a i ima katalizator...
Odlučio sam se za Sito plus koji nema ni 1000km, pa je on išao gore
Odlučio sam se zamijeniti crijeva ulja i gumu koja povezuje tank i crijevo jer je tu sve bilo masno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju