Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500 ie 2008 by Challenbeen

<< < (4/11) > >>

Corector:

--- Citat: challenbeen - 02 Svibanj, 2023, 11:06:48 ---Ba%u0161 sam gledao nekidan gume, prednja %u0107e biti Hindeu K66 a zadnja Pirelli Diablo Rosso. Mekana + sporcka guma = kombinacija koja bi trebala biti dobitna za 10.000 opu%u0161tenih km za napraviti

--- Kraj citata ---

E to ti je dobra kombinacija, s tim da postoji mogucnost pojacanog trosenja prednje gume zbog mekse smjese, ovisno o tome koliko ce kilograma osjetiti ista prilikom kocenja.

--- Citat: ivano_007 - 02 Svibanj, 2023, 10:47:03 ---
--- Citat: Corector - 02 Svibanj, 2023, 08:39:55 ---Mogu ti reci da Dunlop ScootSmart odlicno igra na tim 200+kg skuterima.

--- Kraj citata ---

Ja koji na autu vozim gume sve dok mi se volan ne po%u010Dne trest (10+ godina stare gume) i koji ne dovodim gume niti blizu njenim granicama, mogu re%u0107i da su Dunlop ScootSmart gume najve%u0107e sme%u0107e od gume koje sam ikad imao na skuteru, na x9 500. To je od prvog dana zanosilo, proklizavalo...

--- Kraj citata ---

Prvu godinu moraju biti dobre kad se zagriju na suhom, a zatim naglo izgube svojstva, prvenstveno na hladnoj i skliskoj cesti. To je opce poznato ako ih namontiras nove. Kod mene je ukupna stalna masa ~450kg sto bitno mijenja stvari, mekane gume sam rasturao, sto ukljicuje i deformaciju prednje, a uspio sam se opeci i eksplozijom zadnje gume. Mnoge stvari se odvijaju puno brze, a tako i imam probleme s pregrijavanjem gume koja krene mjestiti, pa je pozeljno napraviti pauzu nakon dobre ceste.

Plan je odjebat te male kotace za djecu, i ovjes za djecu. Uzet barem 150hp, jer sve ispod toga, svaki seljo sa TDIjem te namaze nakon 80kmh kad prolazos kroz njegovo selo pa te em zadimi, em zajebava sa svojim kurcenjem.

avr freak:
Odlično izgleda i vjerujem da ti se 500x ljepše na ovome voziti nego na 50/70 :frajer:

Puno sretnih kilometara i guštaj. Ovo je sad već ozbiljnija stvar :)

Poggiali:

--- Citat: ivano_007 - 02 Svibanj, 2023, 10:47:03 ---
--- Citat: Corector - 02 Svibanj, 2023, 08:39:55 ---Mogu ti reci da Dunlop ScootSmart odlicno igra na tim 200+kg skuterima.

--- Kraj citata ---

Ja koji na autu vozim gume sve dok mi se volan ne počne trest (10+ godina stare gume) i koji ne dovodim gume niti blizu njenim granicama, mogu reći da su Dunlop ScootSmart gume najveće smeće od gume koje sam ikad imao na skuteru, na x9 500. To je od prvog dana zanosilo, proklizavalo...

--- Kraj citata ---

Potpis, na bev 400 isto,  bokte moras pod 90° kroz zavoje :S

stipe:
oooo lepo lepo  :icon_thumright: pratim temu

challenbeen:
Inače sam fan Ferodo pločica na Piaggio skuterima, ali kako sam dobio ove Malossi disk pločice, iskoristio sam njih. Da, škripuckaju pri kočenju ali zaustavljaju skuter u mjestu ... zadovoljan kako koče, nezadovoljan sa nepotrebnim zvukovima... Što se tiče prijenosa, rješavam ga sljedeći tjedan pa čekam tu pošiljku ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju