Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500 ie 2008 by Challenbeen

<< < (3/11) > >>

challenbeen:
Ma znam Pero moj, ali želja, prilika, mogućnost i mokri snovi srednje škole su učinili svoje... sad da se samo izguštam i to je to  :headbang:

ivano_007:
Izguštaj se i prodaj ga meni :icon_thumright:

Corector:
Najbitniji je gust, na cemu god bio, istina. To drzi vodu ako nemas ozbiljnije planove.

Mogu ti reci da Dunlop ScootSmart odlicno igra na tim 200+kg skuterima. U stanju su pregrijati i tvrđe gume sto me je cudilo kad bi neki stavljali kamene gume. Razlika u temperaturi straznje naspram raznih motora je velika, zbog male colaze koja pri istoj brzini predje veci put, plus enormna masa. Kad se ugriju kamencici frcaju neprekidno. Cudan svijet. Ja sam riskirao i to ucinio, jos imaju uzak kalup tako da sam dobio i na agilnosti. Po hladnom i mokrom su naravno kaos. Samo nemoj City Grip, jer su te gume presirokog kalupa i Nexus skrece s nekoliko sekundi zakasnjenja s njima.

ivano_007:

--- Citat: Corector - 02 Svibanj, 2023, 08:39:55 ---Mogu ti reci da Dunlop ScootSmart odlicno igra na tim 200+kg skuterima.

--- Kraj citata ---

Ja koji na autu vozim gume sve dok mi se volan ne počne trest (10+ godina stare gume) i koji ne dovodim gume niti blizu njenim granicama, mogu reći da su Dunlop ScootSmart gume najveće smeće od gume koje sam ikad imao na skuteru, na x9 500. To je od prvog dana zanosilo, proklizavalo...

challenbeen:
Baš sam gledao nekidan gume, prednja će biti Hindeu K66 a zadnja Pirelli Diablo Rosso. Mekana + sporcka guma = kombinacija koja bi trebala biti dobitna za 10.000 opuštenih km za napraviti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju