Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Ulje u prijenosu curi Peugeot Looxor 50
ARCHERMK:
Napisao sam u prvoj objavi da je semering sasvim novi.
robyakarider:
semering pusta
dr.mrgood:
To što ti misliš da nisi nalio previše ulja - to ti samo misliš. Meni je isto bilo na elyseu kada sam mijenjao ulje u getribi. Ulje iz getribe je gusto i ti nikada ne možeš istočiti svo staro ulje. Izađe koliko izađe. Nakon toga doliješ točnu količinu a onaj ostatak starog ulja (možda 0.1 dl) izađe van na odušak. Druga mogućnost je da nisi dobro stavio semering. Malo prati šta se događa pa ako curenje ne stane za dan-dva onda ti semering nije na mjestu.
JogFromYamaha:
Ako je semering dobro sjel i nije popigan od nepropisne montaze, i sve drugo na getribi dihta onda je u getribi ostalo ulja kojeg nisi izvadil van skroz i sad dok se dodalo novo sad ulje izlazi van jer je viska
Nikada nemozes 100% ulja izvaditi van jer uvjek postoji rupa ili kut koji nije izasao.
ARCHERMK:
Nema starog ulja. Prvo skinut poklopac, pa skinuti svi zupcanici, sve osuseno i ocisceno, pa tek nakon toga sve nazad, novi dihtung, pa sipano novo ulje, koje opet napominjem da je i samo pakovanje tacno toliko koliko treba - 0,12 L.
Sto znaci ostaje da mozda nije semering kako treba postavljen. Mada stvarno jako sumnjam da je to, jer sam bukvalno 100 puta provjerio tacno zbog toga.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju