Ostalo > Razne offtopic teme :)

Sve je teže tripnut

<< < (7/9) > >>

Corector:
Sjedi 5.

Danas sam na drugoj lokaciji, i reko idem refleksno uzet zeni od usta pa po 73 busilicu u Lidl, ma reko treba nekad i ne gledat sebe i svoje individualne guste, barem tih par dana na moru. I pocastimo se malo i Jetom. j#bo mamu svoju, gazda francuz neki, al drzi sve pod nadzorom i kontrolom da to nisu istine. Nema pregovora ni dogovora. Bome ni lokalnim momcima nije drago, a ni jasno kako je francuz dobio koncesiju. Inace ih organski ne podnosim, jer kad takav povijesni okupator dodje, ni dobro.

Sta jes jest, Rvacki dio Jadrana je najcisci, borovina koja mirisi daje jedinstven ugodjaj. Jedino je bolesno skup, al dobro barem se sire horizonti na taj racun, i na srecu moze se uzivat jos vise ko hoce.

Corector:
Odlicna vijest za one koji aktivno skupljaju smece. Ako sam ja kroz par sati, s totalno drugim prioritetima nasao zlatnu nausnicu i kutiju cigareta, di bi bio kraj nekome tko stalno zabada nos  svima i di stigne. Kutiju sam ja ostetio jer sam je slucajno.sutnuo pa sam cuo zvuk pune kutije.

3alfa3:

--- Citat: Corector - 08 Srpanj, 2023, 15:48:18 ---Odlicna vijest za one koji aktivno skupljaju smece. Ako sam ja kroz par sati, s totalno drugim prioritetima nasao zlatnu nausnicu i kutiju cigareta, di bi bio kraj nekome tko stalno zabada nos  svima i di stigne. Kutiju sam ja ostetio jer sam je slucajno.sutnuo pa sam cuo zvuk pune kutije.

--- Kraj citata ---

Za amatera si jos super. Ima ekipe kaj plaze obilaze sa detektorom metala u potrazi za blagom (niej zajebancija)  :icon_biggrin:

SCANIA R500:

--- Citat: Corector - 08 Srpanj, 2023, 15:48:18 ---Odlicna vijest za one koji aktivno skupljaju smece. Ako sam ja kroz par sati, s totalno drugim prioritetima nasao zlatnu nausnicu i kutiju cigareta, di bi bio kraj nekome tko stalno zabada nos  svima i di stigne. Kutiju sam ja ostetio jer sam je slucajno.sutnuo pa sam cuo zvuk pune kutije.

--- Kraj citata ---
  možda je ta minđa ispala nekoj sa đane...

Corector:
Po mirisu sam je i nasao :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju