Ostalo > Razne offtopic teme :)

Sve je teže tripnut

<< < (8/9) > >>

SCANIA R500:

--- Citat: Corector - 08 Srpanj, 2023, 17:48:28 ---Po mirisu sam je i nasao :laughing7:

--- Kraj citata ---
  aaa pošnjofal si mraleee :headbang:

Corector:
Najvise volim najpametnije sto zive sa starcima, a ne znaju sta je triperluk i sloboda pro++, ova drumska mi je draza od morske, za sad. :toothy9:

Hijao sine, samo kad se smirim na 2 tocka  :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: kakvo stekiranje i prekomjerni kvadrati, kakvo nosenje u grob alata. :jerk:

Corector:
Bome posna je ova sezona, evo recimo sad i u Pakostanu mozes doc na rivu s vozilom bez problema, a prije koju godinu je to bilo nemoguce. Nema one guzve ni popunjenosti. Magistrala nema bas prometa, opcenito je posnije s obzirom kako HTZ prica.

ivano_007:
Da vidiš kako su jahte u marinama privezane u Splitu jedna do druge, ko srdele. Konkretno, jedna koju ja održavam je sad 3 tjedna zavezana, u srcu sezone, to se u zadnjih 15 godina nikad nije dogodilo, koliko se ja muvam po marinama :icon_biggrin: Nema gostiju. Na hvarskoj rivi bi prijašnjih godina trebao rezervirati vez mjesecima unaprijed, sad samo dođeš bez najave i bude slobodnog mjesta.

Prijatelj vozi Uber već godinama, katastrofa, na kraju ove sezone prodaje auto. Zadnja 3 dana Ultre su ga dotukla, ništa bolje od ostalih dana u sezoni, a inače bi ljudi prijašnjih godina znali odvozit samo ta 3 dana dok traje Ultra i ništa više odradit u sezoni, koliko se to pljačkalo i uzimalo.

Onda slušaš na TV-u turističke zajednice i ministarstva turizma "sezona će biti bolja od rekordne 2019". Onda se malo zapitaš ko tu koga? :icon_scratch:

3alfa3:

--- Citat: ivano_007 - 10 Srpanj, 2023, 12:28:46 ---Onda slušaš na TV-u turističke zajednice i ministarstva turizma "sezona će biti bolja od rekordne 2019". Onda se malo zapitaš ko tu koga? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Svake godine je tako, ispada da ne mozes prosetat od guzve od Istre do Dubrovnika.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju