Ostalo > Razne offtopic teme :)

Sve je teže tripnut

<< < (6/9) > >>

Corector:
S extremno dinamicnog, u privatluk.

Corector:
Po prvi put u zivotu da sam se usto i otiso. j#bote pa avionom odem negdje i platim sve jeftinije, bogovsku riblju platu resio
na Cipru proljetos. Ilitiga, tripnem ko isuis, sav put, bengu i na kraj riblju platu nadjem za manje. j#bo te elitluk.

Bogami ima ga i za 5%u20AC s par nekih mrvica extra

Po prvi put sam naucio prebrikat organizam da trosi zalihe masti. A kad se vratim, pravi se Tomahawk steak u cast spasenja.

challenbeen:
Vidim da si mojim krajevima, pa ti tako i imam jednu preporuku...
Odu i crodux https://maps.app.goo.gl/CForChprS2KwzCjY7 eto lokacije, imaju jedan od bolesnijih restorana gdje sam imao svršavanje na hranu, a i toliko jeftinih da se zapitaš jesi u Zadru ili Albaniji.. a hrana... top, kvalitetna... preporučam  XXL Cheeseburger, kao i platu za jednu osobu... a i salate nisu loše, nego su top ..

Corector:
E salata me najvise zanima, posto sam probao nevidjeno dobre u nekim krajevima. Ovaj komercionalizam ne probavljam, to moras biti Englez ili stvarno glup da popusis. A u startu je presudilo zabijanje nosa u tudje tanjure gdje odma skuzis kakva je situacija, draze mi je to nego trpat ga nekome u dupe iz interesa. Stavio sam za primjer cevape i platu iako nisam doso na fast food, a vidis, da sam u Leskovcu (i jos nekim njihovim lokacijama), bogami platio bi cevape i platu po toj cijeni jer dalje od toga nema i da si doma radis.
Urnebes mi je baza za Zadar. :toothy9:

Inace, Albanija nije nesto sto se tice gurmanluka, losa je, nasao sam ja PRO++ oaze, i pokusavam svim silama da se takvo sto napravi u domacoj razini kad se utaborim.

jony b.:
Plaža, s malim bazenčićem u Petrčanima, jučer se kupao tamo.... Danas idem pored jetova da mogu skakati sa onog zida....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju