Jedva cekam da dodjem doma, pun mi je kufer voznje i voznje, glupost totalna. A lijepo su mi govorili oni sto se uopce ne voze, doduse ne uzimajuci u obzir svoje okove.
Jedan mali osvrt na dijelic avanture. Probao sam gulas u kojem je i meso od medvjeda. Da ne bi bilo pohlepe i krivolova, necu nista komentirat. Lijepo je prosirovati horizonte, saslusati domacine i uklopiti se u tudju kulturu kad tripujes. Nema goreg kad si zatucan i ogranicen na svoje selo, ne kaze se bezveze seljacina. Jebiga, divljaci i zvijeri u nekim ih drzavama ima i previse. Kad pogledas malo internet, sve neki kurcevi dusebriznici koji zale medvjeda dok zive daleko od njih i otresaju ga lagano na drugu stranu u susjedovo dvoriste
. Bas mi se bljuje od takvih djubretara koji bi se instant pretvorili u najljuce sotone da im medvjed dodje kopat po smecu. Ista stvar kao s velikim katolicima. Kad dodjes na drugu stranu i popricas s ljudima, zaista postoji problem.
Dodjes samo tako i das mu bombon.
Naravno, ovo je iz kampa na Ozrenu.
Ovaj trenutak ti popali sve moguce nagone za prezivljavanje. Kako bi reko Edo "stara otvaraj vrata". Odmah sam se sjetio kako mi je bilo lijepo u kuci kod staraca
Uf, vec sam poceo ici daleko. Uglavnom, najljepse je biti doma.