Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻

<< < (16/17) > >>

Poggiali:
mozes probat skinut iglicu pa zakrenuti... al ces se morati poigrati dok to ne ubodes kako treba...

Dragster 50:
Evo pojašnjenje vezano za sat. Kad sam počeo sa projektom, kućište sata je zamjenjeno sa boljim, jer je na njegovom stradao krom koji se počeo guliti. Tako da sam zamjenio i kućište i unutarnji mehanizam, a nisam računao na to da stavljam mehanizam od 50cc. Uglavnom, mali zupčanici, i oznake na satu nisu iste na 180 i 50. Poklopac sam samo obljepio trakom, da ga ne rastavljam svaki put, jer se on zalijepi za kućište.

Dragster 50:
Pozdrav svima.
Evo prvi put nakon 1700km sam pregledao i zamjenio svjećicu. Mašina ugrijana, puni gas 400m i naglo gašenje i kočenje. Uz uljnu, uvijek dodam još malo ulja u rezervoar. Meni se čini ok, da čujem vaša mišljenja.

dario007:
Meni to baš ne izgleda bajno, rekao bi svakako previše ulja radi tih naslaga i dosta je sivo/bijela što je manjak goriva.
Koji ti je setup karba uopće?

Dragster 50:
Za višak ulja znam, svjesno to radim, iako je možda pogrešno. Uvijek nakon slaganja mašine neko vrijeme dodajem još ulja. Karburator je sve original, Dellorto 20,5, glavna, ako se dobro sjećam 92. Oba šarafa na 1,5-2 kruga.
Nemam problema ni kod paljenja, osim ako stoji 10-15 dana, ni u bilo kojem dijelu gasa. Maksimalna brzina po GPS-u je oko 115.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju