Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻
dario007:
Rađe pretrpi par ogrebotina nego da imaš fulanu boju. Vjerovatno si i sam svjestan da to više nikada neče biti kao original kad lakiraš...
Poggiali:
--- Citat: challenbeen - 13 Listopad, 2023, 19:17:41 ---Svjestan si da to nije ista boja?
btw, po mom profi mišljenu, pravilno je montirana prednja felga!!!
ni proizvođač sam ne zna zašto se okreće prednja guma naopako, jednostavno centrifugalno nema smisla...
--- Kraj citata ---
ima jaci grip kod kocenja.. ko zadnja kod ubrzanja :)
Dragster 50:
@challe
Naravno da sam svjestan da to nije ista boja, ako Italjet nema kodove, tko mi garantira da će ono što bilo gdje kupim ili naručim biti baš ta? Vezano za gume, bez obzira što sam skužio da je guma dobro montirana, i što to piše na njoj, to je ništa dok se ne dobije potvrda od profesionalca ::)
@dario
I lakirer mi je rekao da ne diram ništa, eventualno ispoliram, ali to je do glave, moram odraditi i taj dio, jer znam da bi mi smetalo.
challenbeen:
kod boje: Mobihel baza -> BL-82592
- Kraljevsko plava metalik sa gustom nijansom. Ako ćeš video kako izgleda javi mi se na wacap da ti pošaljem. inače je moj favorit ta plava i mislim da bi lipo stajala na Dragsteru
Crna podloga ako ćeš tamniju nijansu
Light grey podloga ako ćeš sličnu nijansu svjetlosti toj što imaš
ljubo46:
Luks boje i lakovi tu kod mene u bjelovaru naprave ti boju kakvu hoces po uzorku 1000% identicnu :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju