Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (5/46) > >>

challenbeen:
Dok se čekaju dijelovi koji su naručeni (lulica, amortozer, vilice na reparaciji, gume, i sitnice) i dijelovi koji se još tribaju opijeskariti (felge, i ostali sitni detalji sa rame), a u suradnji sa Rade007 malo sam modificirao kockasti 50cc airbox za SR150 mašinu. Ovo mi je spasilo sve, jer ne volim veliki airbox koji prekriva sve, sad mi je to to i taman hvala Matiji to što je taman imao isti mod na svom DNA. Razbušena je ulazna rupa na 28mm, i sad sam u potrazi sa špricom sa 27mm unutarnjim promjerom da se prigušu vibracije i buka. Pala je i prva naljepnica na airbox. Sljedeća ide na deklo, samo da nađem AGIP žutu naljepnicu. Sve naljepnice su sa Aliexpressa i za sad sam zadovoljan sa njima.

matija84m:
Lulice ide od sumecih tableta. Eto zena pije neki magnezij pa imam tih lulica u izobilju. Ona je unutarnji 27 i na kraju ima zub za cep tako da kad ju zaguras nemre ju vakum povuc u airbox. A izvana ju svejedno malo zaljepis da ne ispadne.

du_vlaho:
Zanimljivo je ovo s airboxom... no mislim da je previše naprijed i da će udarati u plastike. :icon_scratch:

challenbeen:
Nadam se da neće udarati u plastike, zato sam i uzeo manji airbox zbog dimenzija a i čiste perverzije jer ovaj veliki ne mogu smisliti. Ako bude udarao onda je sljedeća solucija gljiva, jer treće nema  :icon_biggrin:

Danas sam se baš igrao sa airboxom nakon traženje odgovarajuće lulice za airbox (27mm). naravno, izrezao je na 72mm dužinu i zalijepio vrućim ljepilom.

To je za sad to, dok ne stignu ostali dijelovi, jer ne znam što bi za sad još radio a da imam materijala za ići dalje haha ...

matija84m:
Super. Tocno to sam ti napisao. Lulica orginal :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju