Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen
challenbeen:
Tražili ste, dobili ste! Pokušavam dokumentirati svaki korak koji radim.
Rama je došla sa pijeskarenja te je odmah pošpricana u špric kit 2k. Sa ramom su pošpricani gornji dio vilica i volan. Nabavio sam posudu dvotaktola i rezervaor goriva te sam ih detaljno oprao i isprao. Na kraju dana, sve sam pospremio unutar radione tako da će se sad sušiti 3-4 dana prije farbanja. Felge još očekujem da dođu sa pijeskarenja tako da i njih mogu obraditi kako treba... jedino sto će mi odmah nedostajati je bočna nogara. Di bi nju mogao nabaviti? Jel paše od ostalih modela?
challenbeen:
Danas je nedjelja pa ništa nisam imao za raditi. Pregledao sam instalaciju i gledao sam jel puno fušareno i evo ostao sam iznenađen da stvarno je vise manje sve original osim ovih dijelova gdje sam fotkao, odmotavao sam star selotejp i naletio na ovo. Ove 4 žice su od žmigavaca i izgledaju kao da su rastaljene. Kemijana je i lulica na bobini, te žica od CDI do bobine. Na meni ostaje da čim dođe do ugradnje instalacije na ramu da sve to popravim i dovedem do maksimalne kvalitete.
challenbeen:
Stigla još jedna narudzba dijelova za SR. Uzeo sam nov blatobran, novu RMS bočnu nogaru, ležajevi u ušicama bloka koji služi za nosač te su odmah i ugrađeni, ležajevi za vilice/volan i dizna 82 i 86 OEM Dellorto M6 za Mikuni VM360 karb koji je došao u originalu sa njime.
Od daljenjeg ulaganja su samo gume i gripovi na ručkama pa će se stati jedno vrijeme sa kupnjom dijelova, a ostaje i farbanje dijelova rame, felgi i volana te vilica pa će se krenuti lagano sklapanje dijelova tako da zapravo i neće biti dosadno. Mislim da sad imam sve za složiti mašinu na ramu te bi ga trebao upaliti.
Stay tuned!
challenbeen:
Samo da ostavim ove fotke tu, sa materijalom koji je na sušenju do daljnjeg ...
matija84m:
Dobro si zagrizal :headbang:
Pratim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju