Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (40/46) > >>

challenbeen:

Skuter ajmo reći spreman za tehnički :D
Za skidanje maske nisam imao volje hahaha... čim se mora prednja felga skinuti. Ali napravio sam jučer 20ak km, i baš su dobri gušti se u Veljači drajvati sa skuterom kao da je kasno proljeće hahah
Sezona bi mogla bit nikad duža!

challenbeen:

Evo gaaaaaa!
Projekt uspiješno izveden, naravno na nekompletne sve plastike jer su 2 ostale na skuteru. Zapravo je samo 1 bitna, ali ne znam što da napravim sa njome jer jbg, ostale su na skuteru... nisam uopće razmišljao kako treba. i tako, ofarbao sam sve što sam mogao, dok se sve ne posuši 100%, nećemo dalje fotkati...

Do tad, se nadam, da će na tehnički, i eto... sve ostalo vidimo kad posložim na skuter.
Mogo bi dodatnu temu otvoriti sa DIY farbanjem 2k bedlinerom za bumper plastike

challenbeen:

Uspio sam napraviti tehnički, stigao sam u zadnji čas prije zatvaranja i bio sam heheh ...
Osiguranje sa tehničkim me došlo 135,50 eura (osiguranje putnika, zaštita police,50%+31% bonus)

Skuter veselo radi, vrti, jako sam zadovoljan sa putnom brzinom po ravnome (110 km/h) sa mojom težinom  :headbang:

challenbeen:
Evo, polufinale haha...

Evo kako stoji na suncu i na skuteru. Jako sam zadovoljan, jedino se primjeti da iako sam tražio boju po kodu, u miksu sa bedlinerom, posvjetlio je dosta. Na direktnom suncu čak je dost grubo, ali hey, kad nije direkt, to je to :D
Tu je što je. Kad riješim još 2 plastike koje sam planirao, onda ću i ostatak zamijeniti, za sad je ovo samo ovako, da se vidi kako će izgledati.

challenbeen:

Evo ga ljudi, promijenio sam dosta plastika, sad je picikato od skutera, našao sam čak i gumice za retrovizore tako da sam i njih stavio, bolje i oce od Piaggia nego da nema ništa. Slikao sam dole da se vidi da ima svaki šaraf, skuterče je sad tip top i vozi se prekrasno. Skužio sam da sam danas ubio zadnji amortizer i da je proslinio, tako da srećom imam još jedan u šteku, tako da ću staviti njega. Ako i on bude loš, onda moramo po YSS za Dragsterića :P

Danas sam napravio 170 km sa skuterom (Pag - Zadar - zadarska đirada - Pag) te sam u Pagu prvi put bio i na benzinskoj sa ovim skuterom. Skuter ide lijepo, ne muči se, vrti veseeelo! Sa nama dvoje (220 kg) vuče ko lud, imate video pa uživajte sa laganim kruziranjem.... Najbrže po satu sam išao 120 nizbrijeg, najsporije 80 (Matakov brijeg 9% (Podvršje)).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju