Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (40/46) > >>

challenbeen:
Hvala lipi moj mic!
Samo se nadam da idem u dobrom smijeru

Evo, montirao i spuhčeto, upalio i skuterče, i moram reći da sam prezadovoljan.
Da, vidim i ja da mi fali zaštita iznad karba, ali kad je ofarbam u bumper 2k, onda ću da je ugradim zajedno sa ostalim plastikama!!!
Za zamjenu plastike nisam imao vremena, što ne znači da tako neće bit i popodne

challenbeen:

Skuter ajmo reći spreman za tehnički :D
Za skidanje maske nisam imao volje hahaha... čim se mora prednja felga skinuti. Ali napravio sam jučer 20ak km, i baš su dobri gušti se u Veljači drajvati sa skuterom kao da je kasno proljeće hahah
Sezona bi mogla bit nikad duža!

challenbeen:

Evo gaaaaaa!
Projekt uspiješno izveden, naravno na nekompletne sve plastike jer su 2 ostale na skuteru. Zapravo je samo 1 bitna, ali ne znam što da napravim sa njome jer jbg, ostale su na skuteru... nisam uopće razmišljao kako treba. i tako, ofarbao sam sve što sam mogao, dok se sve ne posuši 100%, nećemo dalje fotkati...

Do tad, se nadam, da će na tehnički, i eto... sve ostalo vidimo kad posložim na skuter.
Mogo bi dodatnu temu otvoriti sa DIY farbanjem 2k bedlinerom za bumper plastike

challenbeen:

Uspio sam napraviti tehnički, stigao sam u zadnji čas prije zatvaranja i bio sam heheh ...
Osiguranje sa tehničkim me došlo 135,50 eura (osiguranje putnika, zaštita police,50%+31% bonus)

Skuter veselo radi, vrti, jako sam zadovoljan sa putnom brzinom po ravnome (110 km/h) sa mojom težinom  :headbang:

challenbeen:
Evo, polufinale haha...

Evo kako stoji na suncu i na skuteru. Jako sam zadovoljan, jedino se primjeti da iako sam tražio boju po kodu, u miksu sa bedlinerom, posvjetlio je dosta. Na direktnom suncu čak je dost grubo, ali hey, kad nije direkt, to je to :D
Tu je što je. Kad riješim još 2 plastike koje sam planirao, onda ću i ostatak zamijeniti, za sad je ovo samo ovako, da se vidi kako će izgledati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju