Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen
challenbeen:
definitivno će se završiti projekt, čak je u planu vratiti nazad ZD-172-SR tablicu ... ostalo je doslovno sad samo farbanje i paljenje, ali paljenje mi se nekako neda hahah ... odgađam dok ne budem sa psihom na čistom haha
dell:
jesi mozda razmisljao o novim unutrasnjim plastikama ?
challenbeen:
Imas neki prijedlog?
Dragster 50:
Chale jedini pametan, zimski projekt ostavio za zimu, a ne ko neki završe prije jeseni, pa sad zure u nebesa🤦🏻♂️
challenbeen:
I eto, malo sam pretjerao pa sam išao pofarbati branik i poklopac airboxa u svoju spešl boju za probu... meni je boja jako jako zanimljiva i sviđa mi se iako sam zeznuo jer sam stavio previše perle u prahu (inače u prahu ide u lak, a u tekućini perla ide u bazu) pa mi je bacilo reakciju! Svejedno sam prešao preko toga, te sam polakirao tako kako je, čisto da bude kako ja želim! Kad se sve osušilo, onda sam krenuo montirati sve, naravno kompletno sa novim šarafima. Odlučio sam ovaj puta montirati kurblu, ali to ću na drugom poklopcu ako nabavim još jedan.
Ispalo je sve super, montirao sam, samo moram naći šarafe karburatora što drže sajlu, ne znam gdje sam njih posijao... i trebam stegnuti još pokoji šaraf gdje nisam imao križni odvijač pri ruci... jao, jedva ga čekam kresnut... ufff
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju