Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (29/46) > >>

challenbeen:

Otkrivam neke nove kombinacije boja, ali evo ovo su backup vilice za SR, koje su se opijeskarile i polakirale u Pia121 boju, naravno sa nekim dodatnim perlama u laku. Koristiće se isključivo za modificiranje diska na backup rami felgi da se to sve upaše kako treba, ofc...

Uspješno sam pobrusio i far sa 400-800-1200-2000 brusnim i onda lakiranje.. ispalo je 9,8/10 ... prezadovoljan!

challenbeen:

Prvo složih vilice od SR, naravno njih ću složit zajedno sa pužem i felgom da mogu složiti adapter bez da diram ovaj skuter i da mogu u miru variti. Zatim, kad sam složio te vilice, riješio sam ovaj V uzorak koji izgleda kao krila i kači se kod centralnih nogara... stvarno ne znam čemu služi, al kad je sve tu, eto i to smo opijeskarili i pofarbali.

Naravno, stigao je i novi lak, Q-Refresh 70-275 - za 1h posli lakiranja, može se već montirati ili polirati!!! ja sam osta u šoku, tako da ga ovim putem i preporučujem. 7,5 litara je 160 eura, što ispada 22e litra ili 2,2 eura dec laka što je bagatela napram Mobihel ili Baslac  koji su 35 do 40eura litra! :icon_thumright:

igor.sb:
Naopako si montirao vilice tj stapove :frajer:

A ovaj lim je zastita grane spuha  :hello:

challenbeen:
Ja mislim da nisam ništa krivo montirao :D dobro, da krivo sam ga riješio, popraviće se, hvala na ukazivanju!

Aa za spuuh... pa šou onda. Ajde sad mi je lakše haha

dario007:
Kad uključiš mozak onda ne moraš pamtiti kako su štapovi stajali. Pogledaš na stupu volana di ti je rascjep za zaključavanje volana i sve znaš...

Ima i SOL bezbojni koji košta litra 18e, također suh za sat vremena na 20c, samo nijedan lak neče imati sjaj i finish kao onaj koji se suši par sati, tako ni taj SOL...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju