Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (28/46) > >>

challenbeen:

idemo dalje **finally**
javim se sa updejtima haha

challenbeen:

Odradio prioritetne dijelove, probao kompresor, za sad nemam nikakve zamjerke. Kompresor radi, boja se šprica, ja za sad zadovoljan. Ova boja je BMW Crna, ali hej, vidjeti ćemo sutra kakva će bit na suncu ako bude vrijeme dobro. Nadam se kupovini ležaja sutra u Zadru haha

challenbeen:

Bio jutros u Perkins Commerc (Zadar), i od nekih 6-7 različitih 6202 C3 ležaja sa plastičnim poklopcem što je imao, ovaj mi je jedini bio primamljiv, NTN Taiwan je imao čelično kućište, ostale zapravo nisam ni htio pogledat. Nadam se da će SKF Italy dat sve od sebe da bude toop ležaj...

Kad sam došao doma, lagano je pala montaža ležaja i sad sam u procesu završavanja dijela sa deklom i unutar njega, tako da lagano sve sredim i da mogu normalno upaliti skuter (ovaj misec, jednom haha)

challenbeen:

Zanimljiva stvar, slaganje dekla odnosno mehanizma kurble mi je i dalje nakon svih ovih godina mučni i bez uspješni proces... Znači najradije bi sad sve pobacao ali moram se svakako smiriti hahah ... moram nekako ovo dovest do reda da uspijem i ja slagati mehanizam ...

idemo dalje, neke plastike su završile u špric kitu, nadajući se da ću ih uspiti dovesti do savršenosti da ne moram kupovati "nove" ... naime, otkrio sam jednu Galaxy Black Ultra boju koja je po meni za sad apsolutni hit! Zanimljiva je stvar kad uguglaš, ne možeš naći jer će izaći milijun samsung mobitela hahaha ... uz put, reparirao sam jednu čeljust, pa ćemo vidit kako će bit i hoće li se ova ugraditi ili neka druga

dario007:
Pa šta ga rastavljaš ako ne znaš sastaviti? Deklo se može polakirati i bez da mehanizam rastavljaš...

Evo ima video kako ja to radim, pa probaj tom metodom sklopiti...

https://youtu.be/2kOjh17D9nM?si=yND2LundTamO45qD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju