Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (26/46) > >>

challenbeen:

challenbeen:
Forum zeza malo, mislim da je jedna poruka ograničena sa brojem znakova, pa moram odvojiti.

-Dobio sam glavu, ventilvar i variomat od Dr. Zvonkeca i odmah sam se bacio u akciju. Naravno, uz to je stigao Anlaser i nove naljepnice za SR-ku. Radio sam squish, i naravno da je pronađena brtva 0,85 u šteku koja je savršeno sjela. Sve sam uspio smontirati, išlo je bez problema, osim što sam se znao zbuniti sa šarafima. Sve je posloženo, sređeno, od nove RN2C svjećice, na novo presložen anlaser, odrađen prijenos i podmazane polutke, i naravno, sad sve čeka metanje blokova na šasiju.
Sutra konačno rješavam zadnju gumu na felgi, tako da i to jedva čekam riješiti!

challenbeen:
Bio do grada, uzeo sam Mitas Touring Force 130-60-13 pa kako sam već napisao, odlučio sam da nema kemija više sa gumama na BB osim ako ne budem slagao nešto specijal. Pri povratku iz grada, montirao sam mašinu na šasiju - čisto da se zna, bitno je prvo staviti klackalice i selen na mašinu pa onda sve to stavljat na šasiju... kontra se satereš hahaahahah... i eto, to sve složio, montirao zadnji amortizer, ugradio felgu, stavio novi šaraf i osigurač, te obavezno ubačen poklopac.  Popodne nastavljamo sa sajlama gasa i zadnjeg doboša, kao i spajanja instalacije. Nisam siguran da bi ga danas palio, ali nikad se ne zna, jer sam zaboravio akumulator uzeti za njeg... jer kao ima još do piturivanja plastika

igor.sb:
Zazor karika ti nista ne znaci, dok nemas nove pa usporedis, ugl samo gass

Ta radilica jel ona ima kracu osovinu od varija? Il matica nije stegnuta il imas visak podloski ?
Il je do nove matice :toothy11:

--- Citat: challenbeen - 10 Studeni, 2023, 15:30:42 ---...čisto da se zna...

--- Kraj citata ---

Zna se  :toothy3:

challenbeen:
nisam maticu zategnuo jer trebam sajlu provući od uljne, pa je samo privremeno metnuto sve na skuter, odnosno zašarafljena je prstima.

--- Citat: igor.sb - 10 Studeni, 2023, 17:55:30 ---
--- Citat: challenbeen - 10 Studeni, 2023, 15:30:42 ---...čisto da se zna...

--- Kraj citata ---
Zna se  :toothy3:

--- Kraj citata ---

E ja nisam znao, tj obraćao pažnju hahah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju