Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR172 by du_vlaho
aprilija top:
Seriski je cilindar nista dirano seriski dihtung nikakve kemije .,samo duza getriba .,bile su 12g malossi role kad je otiso od mene znam doso je s novim q7 po njega s prikolicim ak su stavili oem 13g onda je los start
dario007:
Cemu izbacivati spremnik ulja?Vise nije problematican zupcanik uljne jer sad po novom ima za kupiti sa lezajem i to je onda vjecno.Stave se nova crijeva,onaj nastavak gumeni sto sam ti slao i taj novi zupcanik sa mikroremenom i miran si 5g sa time.
aprilija top:
Bio je novi zupcanik gore s iglicastim to sam kupil kod plese kad i micro remen.kolko vidim sad kma 25 hiljki a prodo sam ga s 22 ja sam ga kupio s 11 na satu napravio 10 hiljki u 8mj navzo sam se dosta a ovaj nis nije napravio kilometri.
du_vlaho:
Evo danas išli u đir od cca 150km. Bez greške :icon_thumright:
Skipper je i dalje mrvicu brži u ubrzanju i konačnoj. Vjerojatno jer mi ne radi čok, vidjeti ću što će biti kad to riješim. Napravio sam mjesto za bočicu dvotaktola na mjestu spremnika ulja, po uzoru na staru SR150. Probao prebaciti auspuh sa donatora jer je na ovom nešto kemijano... no i dalje bruji ko đavo. Tako da kad već bruji sve su šanse da će ići gljiva + veća dizna + kratki blatobran. Također po uzoru na staru SR150 :laughing7:
Tražim :
- Inox zaštita auspuha od SP-a, ona na 4 šarafa. Sa šarafima i šajbama po mogućnosti. Može i komplet auspuh ako je po prijateljskoj cijeni :icon_scratch:
Koja je sad stranica "in" za kupovinu dijelova? Trebam gljivu, prednje pločice, veču diznu za Mikuni... možda i čok jer ovaj sa ebaya neće do sredine prvog mj... :sad1:
dario007:
Nezz koliko si upoznat,lim od auspuha je 100e,ako ga nađeš i auspusi korektno stanje su 1000-1500kn,naravno bez lima.
Alternativa je Skipper auspuh,tih a nesto jaci od ovog kaj je gore.
Za BB dijelove Scooter center,scooter attack(nesto slabiji izbor)easyparts ako ces oem i dalje po tome sta i gdje nađeš.
Svakako nebi ti preporucio da ides tim putem gljiva,kracenje blatobrana,micanje tanka i ostalo.Gledaj da je cim slicnije originalu uz pokoji tuning dio,onda je najpouzdanija,najljepse ide i nije bucna.
Dizne M6 sa dellorta pasu seriska je ekvivalent 78 dizni od della.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju