I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
scooteraši iz zg,sta velite da se za vikend mi purgeri nademo negdje pa bacimo đir kroz grad a poslje na pijacu negdje odemo...ak ko oce...da vidim osobno kakva to ekipa lunja ovim forumum..
Citat: Aleksandar - 02 Siječanj, 2007, 18:52:25scooteraši iz zg,sta velite da se za vikend mi purgeri nademo negdje pa bacimo đir kroz grad a poslje na pijacu negdje odemo...ak ko oce...da vidim osobno kakva to ekipa lunja ovim forumum.. Hardly...
MOŽE!JA SAM ZA ĐIR!IAKO MOJ VXR NIJE BAŠ U NAJBOLJEM STANJU!JA NE KUŽIM LJUDE, SVI SE ŽALE NA NEKU ZIMU I DA IM MOTORI NE VALJAJU KAO DA IMAJU NEKU FOBIJU!NEČE IM NIŠTA BITI AKO NAPRAVE JEDAN "RACE" PO GRADU PO LIJEPOM SUNČANOM VREMENU!NIJE ZIMA KAO ŠTO JE NEKAD BILA!
Citat: Goran - 06 Siječanj, 2007, 12:09:46MOŽE!JA SAM ZA ĐIR!IAKO MOJ VXR NIJE BAŠ U NAJBOLJEM STANJU!JA NE KUŽIM LJUDE, SVI SE ŽALE NA NEKU ZIMU I DA IM MOTORI NE VALJAJU KAO DA IMAJU NEKU FOBIJU!NEČE IM NIŠTA BITI AKO NAPRAVE JEDAN "RACE" PO GRADU PO LIJEPOM SUNČANOM VREMENU!NIJE ZIMA KAO ŠTO JE NEKAD BILA!Na forumima je nepisano pravilo da velika slova znače viku, galamu i sl. a i bodu oči.Pa ću te zamoliti da da se služiš malim slovima kao i ostali.
Citat: r.e.! - 06 Siječanj, 2007, 15:26:19Citat: Goran - 06 Siječanj, 2007, 12:09:46MOŽE!JA SAM ZA ĐIR!IAKO MOJ VXR NIJE BAŠ U NAJBOLJEM STANJU!JA NE KUŽIM LJUDE, SVI SE ŽALE NA NEKU ZIMU I DA IM MOTORI NE VALJAJU KAO DA IMAJU NEKU FOBIJU!NEČE IM NIŠTA BITI AKO NAPRAVE JEDAN "RACE" PO GRADU PO LIJEPOM SUNČANOM VREMENU!NIJE ZIMA KAO ŠTO JE NEKAD BILA!Na forumima je nepisano pravilo da velika slova znače viku, galamu i sl. a i bodu oči.Pa ću te zamoliti da da se služiš malim slovima kao i ostali. SORRY FRENDE ALI NA TIPKOVNICI MI NE RADE MALA SLOVA!
pa nek uzme kvačizu za veš i nek ju prikopča za šift da ju nemore držat...
Citat: BiVeR - 27 Veljača, 2007, 11:18:54pa nek uzme kvačizu za veš i nek ju prikopča za šift da ju nemore držat...ma čekaj prvo da nam on objasni u čemu je problem.Možda nema ni shifta
MA NIJE PROBLEM U TIPKOVNICI več u vlasniku i korisniku te tipkovnice.ako mu se tipkovnica pokvarila mora da jede tipke kad nema za novu koja dođe 20kn
Gorane mali, nemoj da vices, znam te kako izgledas... wwwwwwaaaaaaarrrrghhhhhhhhh... od sada cu biti tvoja najstrasnija nocna moraaaaa..... P.S. Mozda bi mogli ovaj vikend u voznjicu ako bude lijepog vremena...