Tehnički kutak > Tuning skutera

Cilindri- prerade

<< < (5/6) > >>

zeto:

--- Citat: Aleks - 16 Kolovoz, 2009, 20:33:34 ---zanima me s cime turpijate kanale na cilindru? jel sa onim dremerom koji se vrti na 20k okretaja pa se spoji na njega ona sajla kao produzetak?

S kojim alatima mjerite dimenzije unutar cilindra? Nekako mi to nezgrapno djeluje za tocno izmjerit.

A u k**ra*, vec vidim da cu ubrzo pocet turpijat nesto.

--- Kraj citata ---

i trebaš  :headbang: :toothy12:

pa uzmeš pomično mjerilo iliti šubler, po našem  :glasses9: i s njime mjeriš.......al polako se sve radi, kada imaš volje za to......a gada ju izgubiš, bolje ostaviti i nastaviti drugi dan.......

pa poslije toga sam napraviš recimo auspuh.......koji te izađe manje od recimo 100kn,a zapravo dođe 200-300€.......samo treba mjere naći negdje na netu......pa usput,jel ima netko nekakvih mjera.......??

al uvijek ono standardno s motora ostaviš sastrane u slučaju da ti ovo nešto neštima,da možeš gore vratiti ono s čime se možeš voziti.......pa nabaviš neke druge polovne djelove.......i turpijaj

Aleks:
za neko lagano turpijanje, dali se turpijaju kanali samo prema gore?
to se da onda izmjerit sa šublerom, ali kako ih izmjerit kada se šire kanali lijevo/desno? Za sad mi samo na pamet pada napravit blueprint kanala preko papira i onda na papiru šublerom mjerit.

veka84sb:
Za one koji zele eksperimentirati sa cilindrima ,auspusima itd ,najbolje da krenu od ovog

http://www.kreidler.nl/artikelen/performance-tuning-graham-bell/performance-tuning-graham-bell.pdf

zeto:

--- Citat: veka84sb - 17 Kolovoz, 2009, 07:40:06 ---Za one koji zele eksperimentirati sa cilindrima ,auspusima itd ,najbolje da krenu od ovog

http://www.kreidler.nl/artikelen/performance-tuning-graham-bell/performance-tuning-graham-bell.pdf

--- Kraj citata ---

davno pročitana knjiga.....imam još dvije mislim......al tu je potrebno puno eksperimenta, kada radiš svoje kanale......ja mislim na standard cilindru nešto napraviti, recimo kopirati kanale sa nekog skupog kita,jasno je da nećeš dobiti snagu kao i tvornica, al dobit ćeš nešto,a i auspuh sam napraviš, koji opet košta.......i imaš OK motor

..::IVKULJA::..:
jel ima ko slike od bb cilindara,preradjenih naravno?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju