Tehnički kutak > Tuning skutera

Cilindri- prerade

<< < (4/6) > >>

animatrix:
meni je u planu vec pola godine portanje kanala na lunasakiju.. da prodise, jelte... bojim se samo da ne uj**** cilindar jer nikad to nisam radio, a dremelica se dosta i trese, a ja nespretan... znate kako je..

Iwo SR Tuono:
To sto se treses se lako rijesi  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

e i nebi reko da tuning nije bacanje dijelova,na kraju krajeva ti moras ustimat prijenos,karb itd..jbg ima ljudi koji filter neznaju zamjenit

Drnda:

--- Citat: animatrix - 16 Kolovoz, 2009, 17:32:04 ---meni je u planu vec pola godine portanje kanala na lunasakiju.. da prodise, jelte... bojim se samo da ne u***** cilindar jer nikad to nisam radio, a dremelica se dosta i trese, a ja nespretan... znate kako je..

--- Kraj citata ---
pa jeb.... nabavis polovan cyl, barem on nije skup, a na tome postojecem se ucis.. polako, triput mjeri jednom rezi....

Aleks:
zanima me s cime turpijate kanale na cilindru? jel sa onim dremerom koji se vrti na 20k okretaja pa se spoji na njega ona sajla kao produzetak?

S kojim alatima mjerite dimenzije unutar cilindra? Nekako mi to nezgrapno djeluje za tocno izmjerit.

A u k**ra*, vec vidim da cu ubrzo pocet turpijat nesto.

animatrix:
da, sa dremelicom sa produznom sajlom...
pomicnom mjerkom se uzimaju mjere kanala... ja kad budem to rastavljao uzet cu i kuteve usisa i ispuha pa da znam racunat kasnije..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju