Tehnički kutak > Tuning skutera

Cilindri- prerade

<< < (6/6)

neer:
pitaj ti laki-a nek ti posalje slike pravog hevy tuned cilindra 125ccm big bore ..kroz ispuh ispada cilindar hahahha  ivkulja kad cemo trgovat za gljivu

..::IVKULJA::..:
sutra stavljam drugu glavu , moram vidit kak ce se sa ovim setupom karba ponasat,ak opet nebude valjalo,donjet cu ti je u osijek

veka84sb:

--- Citat: zeto - 17 Kolovoz, 2009, 20:02:57 ---
davno pročitana knjiga.....imam još dvije mislim......al tu je potrebno puno eksperimenta, kada radiš svoje kanale......ja mislim na standard cilindru nešto napraviti, recimo kopirati kanale sa nekog skupog kita,jasno je da nećeš dobiti snagu kao i tvornica, al dobit ćeš nešto,a i auspuh sam napraviš, koji opet košta.......i imaš OK motor

--- Kraj citata ---

Ako kuzis kako i sta je radjeno u knjizi ,znaci bez nepoznanica sa razumjevanjem onda ne bi trebao imati puno problema tj. unistenih cilindara iza sebe  ;D

Najlakse ti je prekopitati neki tvornicki cilindar , za vjezbu nabavi neke zaribane ili seriske sa dosta km za sitne pare ,pa ako mislis da si ga dobro napravio onda pohonas na prvu specijalu i isprobas , ako shvatis da si zeznio bacis u smece.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju