I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pitam, jer bih volio da blokada ostane upaljena za ostale ukucane a da se ne pate na uzbrdici
Citat: Zmajur - 24 Studeni, 2022, 07:19:28Pitam, jer bih volio da blokada ostane upaljena za ostale ukucane a da se ne pate na uzbrdiciVožnju pod uključenom električnom blokadom zaboravi,to služi samo i isključivo za tehnički i muriju,a ako neko nije sposoban upravljat skuterom koji ide realnih 70kmh onda bolje ni da ga ne vozi,zbog vlastite sigurnostiA davat 600kn za blokadu s prekidačem je suludo,ovo je obična kineska blokada s potenciometrom i kondenzatorima u vrijednosti par kuna s maržom od 800%,zato toliko i košta
Uštedio bi na gumama, 200-tinjak kuna, a dao na blokadu 600, nema logike. Ja na komplet Malossi 70cc mašini i Yasuni R, bez problema prođem tehnički sa Corrector-ovom blokadom.Nemoj bezveze bacati novce.
HAHAHAHAHA. E zmajure zmajure stvarno si ka zmaj, za ništa drugo nego rugat vatru haha
Citat: Dragster 50 - 26 Studeni, 2022, 18:43:27Uštedio bi na gumama, 200-tinjak kuna, a dao na blokadu 600, nema logike. Ja na komplet Malossi 70cc mašini i Yasuni R, bez problema prođem tehnički sa Corrector-ovom blokadom.Nemoj bezveze bacati novce.Di sam ja izricito napisao o "ustedi" na gumama? Molim da me se citira ako jesam. Koliko se sjecam, pitanje o gumama je bilo posve drugacije...iz određenih razloga...A sto se tice blokade, da se bolje izjasnim, nije radi tehnickog, taj dati momenat mogu ubacit prsten. Ona je vise zbog kceri, zene i ostatka svijeta, tko god bude jahao po tom skuteru...a opet da savlada brda i doline. Ako ja budem zajahao magarca, ima da rice i ide bez blokade...a kad zajase kcer ima da blokira.... Zato ne zelim kondezator iz cipoteke....i prekidac nasred cela....
Ja sam ti samo dobronamjerno napisao da je to bacanje novaca, i ne vidim u čemu je problem. Moraš shvatiti da ovdje postoje različita mišljenja, i da bilo kakvo neslaganje sa nekim drugim, nije nužno napad na istog. O "ismijavanju" drugih neću, jer ne komuniciram na taj način.Blokada koju smo spominjali ima dovoljno dužine da ju možeš sakriti od drugih, a opet da je tebi dostupna kad ti zatreba.