Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 200
Beverly200x:
--- Citat: dario007 - 07 Prosinac, 2022, 23:30:53 ---Pritegni ako ti nije stisnulo vilicu u vrhu,tako je meni bilo pa se nije dalo stegnuti.
Koja je duzina ovih imbus m6 vijaka?
--- Kraj citata ---
Budem onda pritegao :icon_thumright:
Duzina je 110 mm(bez glave)
Beverly200x:
Mali refresh teme
Skuter se vozi svaki dan i sad kad dode lijepo vrijeme vozit cu se i po gradu. Neki dan se na satu okrenulo 21 000 km i nadam se da ce proci jos toliko.
Ovaj tjedan mi napokon dolaze alati za variomat da napokon vidim šta se dešava u variomatu, sad kad sam se naučio to raditi na 500-totki. Veliki servis je napravljen na 19 000 km ali jos uvijek prilikom prvog starta i prilikom paljenja čoka počne brzo vrtiti kotač i to me nevjerojatno živcira, isto tako u velikoj gužvi (stani kreni) počne trzat pri kretanju. Ostalo sve funkcionira.
Za njega i 500 sam narucio senzor temperature jer stalno imam fobiju da ce se pregrijat samo ne znam di cu ju stavit :icon_scratch:.
Friško opran i originalan sic namazan leather care-om.Usput sam skinuo Tucano deku.
Poggiali:
Fin skuteric, samo ga cuvaj :)
Ovo za pregrijavanje, ne znam, da kucnem, na 400 nisam imao problema, ali palo mi je na pamet, da mozda ubacis ova rebarca za dodatno hladjenje, spaja se na postojeca crijeva...
zedooo:
--- Citat: Poggiali - 20 Ožujak, 2023, 00:47:58 ---Fin skuteric, samo ga cuvaj :)
Ovo za pregrijavanje, ne znam, da kucnem, na 400 nisam imao problema, ali palo mi je na pamet, da mozda ubacis ova rebarca za dodatno hladjenje, spaja se na postojeca crijeva...
--- Kraj citata ---
Gdje ovo ima, imas kakav info?
Poggiali:
Vidjao sam po scooter shopovima, tipa scooter attack, bilo je i drugacijih oblika i boja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju