Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 200
Poggiali:
500 masina se ugradjivala u vise skutera, neki su imali prihvat tu di je tebi rupa, to je ok, i da, bev 500 se ne klima na nogari ni malo...
Ovo gore ko da ima lufta i na nogari, uglavnom se ta nogara po intervalima podmazuje, ali to nit ko vozi na servis, nit podmazuje i razloha se, pa plese vise, ostaje ti jedino podmazivat dalje i bok...
Seleni su za zamjenu, cim imaju po sebi pukotinice, starost ih je stigla.. otvori si na easy parts ili oem parts dijagram pa vidi jel ima jos nesto sto se tu mijenja, dal su neke plasticne pikse ( meni su bile na 250 sportcity)
Vibracije mogu dolazit od losih selena, moze bit i da je nesto pretegnuto oko nosaca, pa bi bilo idealno ako budes skidao to sve, nazad vracat moment kljucem... bit ce ok onaj iz pevexa za cca 200kn
Beverly200x:
--- Citat: Poggiali - 01 Prosinac, 2022, 00:21:12 ---500 masina se ugradjivala u vise skutera, neki su imali prihvat tu di je tebi rupa, to je ok, i da, bev 500 se ne klima na nogari ni malo...
Ovo gore ko da ima lufta i na nogari, uglavnom se ta nogara po intervalima podmazuje, ali to nit ko vozi na servis, nit podmazuje i razloha se, pa plese vise, ostaje ti jedino podmazivat dalje i bok...
Seleni su za zamjenu, cim imaju po sebi pukotinice, starost ih je stigla.. otvori si na easy parts ili oem parts dijagram pa vidi jel ima jos nesto sto se tu mijenja, dal su neke plasticne pikse ( meni su bile na 250 sportcity)
Vibracije mogu dolazit od losih selena, moze bit i da je nesto pretegnuto oko nosaca, pa bi bilo idealno ako budes skidao to sve, nazad vracat moment kljucem... bit ce ok onaj iz pevexa za cca 200kn
--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru :icon_thumright: . Nisam znao da postoje intervali za podmazivanje nogare i da se moze razlohat jer nije podmazana :icon_scratch: . Pretegnuto nije nista jer nitko to nije nikad skidao i bas sam neki dan kupio moment kljuc sa top-alati.hr za 250 kuna, 28-210 Nm. Moram ovih dana( kad kisa prestane) još malo vidjet kakav je u voznji i eventualno promijenit pred sljedecu sezonu. Je li se isplati uzeti oriđiđi Piaggio ili zamjenski Rms?
Poggiali:
Podmazuje se jer udje prasina i onda svakim koristenjem pjeskaris iznutra, vjerojatno ti se dio bloka prosirio posto je aluminij, ne znam jel ima kakva piksa jos , treba vidit, ako je blok, nemas kaj sad vise ...
Beverly200x:
Da iskoristim valjda zadnji lijepi dan ove godine, stavio sam vizirče i isao u grad skuterom. Ne znam na koju foru mi se nakon sudara samo iskrivio jedan šaraf a vizir je prošao bez pukotine, samo crtica tamo gdje sam udario kacigom to jest kamerom :icon_scratch: . Odlazim gdje drugje nego u vijci kranjec koji imaju valjda svaki šaraf na ovom svijetu (osim bakrenih koji su mi trebali za auspuh hah) i usput uzimam bitove koji mi oduvijek trebaju...
Vizirče
Nisam stavljao deku jer ga moram oprat i mislim da je to to od ove sezone. Non stop kiša kenjka a nebi htio da mi zbog vlage rikne brzinomjer koji im je mana.
Eto nakon malo detaljnijih testova nakon slaganja skuzio sam da mogu zakrenut volan u odnosu na kotac ako recimo kotac uprem u stup/zid to jest nesto cvrsto. Ne znam je li da probam jos pritegnut tamo di volan sjeda na šipku ili da ostavim :icon_scratch:
dario007:
Pritegni ako ti nije stisnulo vilicu u vrhu,tako je meni bilo pa se nije dalo stegnuti.
Koja je duzina ovih imbus m6 vijaka?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju