Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
challenbeen:
ne znam što bi rekao, ni ja ništa nisam znao, sad mi ispada poprilično dobro, a u alat sam uložio minimalno. Sretno!
Zmajur:
--- Citat: challenbeen - 09 Studeni, 2022, 21:12:18 ---ne znam što bi rekao, ni ja ništa nisam znao, sad mi ispada poprilično dobro, a u alat sam uložio minimalno. Sretno!
--- Kraj citata ---
Hvala...na upozorenju... Nadam se feedbacku kad krene mehanicarski dio... Mehanika mi nije strana, ali skuter jest...tako da ce biti pitanja, valja li nevalja... ovo
Zmajur:
Pocelo je skidanje sedamnaest taloga boje .. Nazalost, nemam sliku ali muku mucio sa ekscentričnim brusilicom, p180, ponekad i p100 papirom. Kantuni, kanali, rezbarije....prava dvodnevna, rucns, nocna mora...
Definitivno upala kaziprsta.., pravac na bolovanje, :laughing7:
Treci dan, suncan dan, krenulo je spic kit premaz baznih plastika i u međuvremenu priprema par crnih plastika, tek toliko da vidim rezultate.
Ciglena komora....... :toothy9:
Bumper Batman
Za taj dan bilo je dosta akcije....
Zmajur:
Nema sunca, godisnji odmor se topi...a vani lagano sipi kisica... A sta cu, znam da se ne boja po visokoj vlazi... Ipak, odlazim u ostavu od 4 kvadrata ispod stepenica, razvlacim najlon, kud puklo da puklo...Smirglam prvi sloj ispod balkona da ne prasinjam nabedeni kutak, bacam drugi sloj spric kita na bazne plastike...,ostajem bez spric kita, trk u trgovinu
Dobro, drugi sloj razbacan, vremena jos imam, sta cu, ajde na krpanje podvozja... Staklo plastike nemam, nije mi do ponovne voznje u trgovinu. Nema druge, lemilica u ruke, iskopao mali kanal ma pukotinama, napunio, povezao sa drugom plastikom.
Međutim, sta sa djelovima koji nedostaju...A nista, krpaj s drugom plastikom, sta bude da bude....Ako sve na kraju ispadne zadovoljavajuce, mozda kupim nove plastike...jednom kad se raspadne " a je to" djelo.
Zavidani djelovi za potpuni pregled, ružno izgleda, ali tu je turpija, šmirgl i kit pri ruci...
Nastavak slijedi......
dario007:
Soda bikarbona i super ljepilo ti je odlican nacin za pojacat tu plastiku iznutra.Uzmes u ofertisimi ona jeftina super ljepila.Namocis rupu,pa posipas praha da popije,pa ljepilo,pa prah i tako u par navrata.Probaj to poslije pobrusiti fleksom,pa javi jesi uspio... :icon_thumright:
Sablonu od folije napravis ako di fali komad plastike.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju