Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (3/88) > >>

Zmajur:

--- Citat: dario007 - 09 Studeni, 2022, 22:31:25 ---Soda bikarbona i super ljepilo ti je odlican nacin za pojacat tu plastiku iznutra.Uzmes u ofertisimi ona jeftina super ljepila.Namocis rupu,pa posipas praha da popije,pa ljepilo,pa prah i tako u par navrata.Probaj to poslije pobrusiti fleksom,pa javi jesi uspio...  :icon_thumright:

Sablonu od folije napravis ako di fali komad plastike.

--- Kraj citata ---

Super, hvala, sablone se nisam sjetio, ljepila imam ( 406 Loctite ), za sodu, moram pitat suprugu di se krije. 😂

Zmajur:
Za kraj dana, prije nego sto sam saznao neke cake, nabacio spric kit da se vide nedostaci. Vise manje zadovoljan, bit ce popravka, najvise oko rubova gdje se spajaju plastike. 
Sutra rastavljanje, pojacavanje plastike s kombinacijom sode i super ljepila ( hvala dario007 na savjetu ), smirglanje i ponoviti radnju s druge strane... A da, nazalost i ta je polomljena, ali sva sreca to je daleko od znatizeljnih ociju,  :toothy12:

dario007:
Nema na cemu,mozes si i komadiće paljene zice odrezat pa lemilicom utopiš u plastiku da ti ju poveže.Slicna caka kao onaj pistolj za krpanje sto ima kupiti

challenbeen:
Ja samtaj pištolj kupio, ne žalim lipe za njime... Odradio je posao fenomenalno samo je prvih 2 komadića za zavariti je najkritičnije dok držiš sve poravnato da ne uteče.

Zmajur:
Gledao sam zaj pistolj na Aliexpressu...davno prije da pokrpam ladicu hladnjaka i s vremenom palo u zaborav.  Sad ponovno, trazio pred dan dva u obliznjem ducanima, nisam imao srece, tako da sam tu alatku stavio u sljedecu investiciju. Nek se nadje...😂

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju