Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
Zmajur:
Evo odvalio sam jedan trip od 75km, s jednog kraja grada na drugi i onda sa tog kraja opet na drugu stranu ali sve do Platka di je samo uzbrdica skoro 15km. Uglavnom sam bio na pola gasa pa na vise, cca 50-60km. Na kraju se osjetio gubitak snage, vjerujem da se rastegao remen do jaja...pa sam na momente morao davat ful gas kad izadjem iz zavoja... Uglavnom, izgurao je "dvojicu" na 1130 metara nadmorske visine...i veselo sišao nazad...
:binkybaby:
Zmajur:
Molio bih vaš savijet....
S obzirom da ce krenut remont Runnera, sa Typhoona cu s vremenom skinuti Malossi Multivar, kopču i zvono koje jedvice imaju 2000km i tako sebi ušparat 150€...
Koje rolice bih trebao na OEM varijatoru da Typhoon tjera moje tesko dupe.... s obzirom na 70cc... Hvala...
jony b.:
Ja na Dr Evo LC Pia OEM vario imam 6g i Polini crne opruge, OEM crnu centralnu, OEM remen nešto preko 2000km, hvata oko 5500, uz Sito bačvu baš dobro poteže i sa 170kg, nas 2, ja imam 80kg i hoće se propet na pun gas.... Danas mi stigao multivar (rabljeni, malo radio), krenut ću sa 7,2g, samo da pronađem i nabavim, do tad će stajat ovako.
Zmajur:
--- Citat: jony b. - 19 Kolovoz, 2023, 12:44:47 ---Ja na Dr Evo LC Pia OEM vario imam 6g i Polini crne opruge, OEM crnu centralnu, OEM remen nešto preko 2000km, hvata oko 5500, uz Sito bačvu baš dobro poteže i sa 170kg, nas 2, ja imam 80kg i hoće se propet na pun gas.... Danas mi stigao multivar (rabljeni, malo radio), krenut ću sa 7,2g, samo da pronađem i nabavim, do tad će stajat ovako.
--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru... Meni je Malossi Lion bacvica, pa bi to ugrubo trebalo bilo isto...Imam 6.4, narucit cu jos koje, pa nek se veseli
jony b.:
Ja tražim 7,2g, vamo kod mene nigdje nema....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju