Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
Poggiali:
jbg, trebao si minarelli onda uzet, vec bi ga ustelao :toothy3:
Zmajur:
--- Citat: Poggiali - 11 Kolovoz, 2023, 15:50:17 ---jbg, trebao si minarelli onda uzet, vec bi ga ustelao :toothy3:
--- Kraj citata ---
Ili kupit gotovana...hahhaa
Na muci se poznaju junaci....
Zmajur:
Evo da pokazem kakve sam ja kurceve srece. Kad sam skidao termo grupu, morao sam odvojit i malo pomaknut tank ulja. Sve sam sklepao i otisao u probnu voznju. Na jednoj zahtjevnoj dionici mi se naglo ugasio, mada sam ga odmah upalio bez beda preko alnasera. Stao sam 5, minuta, tek toliko da vidim svjecicu. Bila je tamna, gasenje sam prepisao struji, prljavom gorivu. Upalio sam ga vozio jos nekih 15km, dosao doma i za svaki slucaj ubacuo malo ulja u tank goriva. Drugi dan sam vozio na posao i nazad bez problema.
Danas, rekoh idem u djir, kad vidim flekicu ulja ispod motora. Otvaram inspekcijski cep na deklu, kad vidim sve masno. Nema mi druge, skidaj dole....
Evo, slika govori 1000 rijeci...Koje sam ja kurceve srece da mi se visak crijeva smotao kad sam vracao tank. Stvarno mi Typhoon neda mira od prvog dana, lol
Zmajur:
Evo, sklepao sam uljnu nazad, usput sa dobio osigurac igle.
Sad kako stvari stoje, skuter vise ne trokira na malom gasu i pali se na zub, topal, hladan, za a moj pojam ide sasvim uredno, osim kada se duze vrijeme vozim, osjeti se u kreta ju uzbrdo fa se remen rategnuo.
Kako stvari stoje, ovo je trenutni setup: Stari el.cok (za dva, tri mm je duzinod novog), dizna je 82, Red sponge sa vecim usisom i preradjenim poklopcom, klipic 40, igla na prvi zub.
Isao sam na probu, svjecica u sva tri segmenta izgleda isto. Posto se ja jos extra ne razumjem u boje, moje misljenje je da bi mozda dizna trebala biti zericu veca. Neznam ima li znacenja, u mom slucaju, ako stavim oem filter na ovaj setup, opet mi se javlja to famozno trokiranje na malom gasu....
Jos mi je ostalobda probam dignut iglu, obogatit smjesu i vidjet dali ce trokirat. Ako ne, svi sretni, ako da, prepostavka veca dizna?
Evo slike, svjecice, napominjem, ista je u sva tri rezima voznje. Volio bi da mi odgovorite na boju, kako bi za sljedeci projekt bio malo bolje upoznat.....jer na internetu ima svega..
matija84m:
Prolazna ocjena.
Sad ako povecas diznu lako bi dobio trokira je i onda opet budes nezadovoljan.
Iglu mozes na drugi zub max i ako je ok ostavi talo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju