Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
dr.mrgood:
Pusti sve kako je i stavi diznu dva broja vecu pa probaj. Nema tu idealnog setupa i da ce ti netko reci ta dizna, takav polozaj igle itd. , unatoc tome sto kaze dario007. Ja kada sam na svog peugeota stavljao 70 ccm cilindar i veci usis stelao sam diznu, iglu i smjesu tri dana da dobijem maksimum odnosno idealne postavke.
--- Citat: Zmajur - 21 Veljača, 2023, 12:38:26 ---Uz sve to, na istoj poziciji igle, probao sam uz GPS veliku uzbrdicu topal - hladan. Razlika je nekih 5km/h ( hladan 35-40, topal 30-35 ).
--- Kraj citata ---
Po ovome vidiš da je mala dizna ako on zagrijan ne ide kao kad je hladan. Fali mu mrvicu goriva jos.
Zmajur:
Danas sam doslovno pojeo g#vn%....
Prvo.sam isao probat diznu 68, da skratim nis od toga, bunar, ali mi je jedna stvar krajnje sumnjiva.
Gorivo konstantno tece kad je plovak otvoren dok mijenjam diznu.
Dali to znaci da mi je prdnula vakum pumpa?
Vratio sam diznu 64, nazad i nije mi vrag dao mira pa sam vratio originalni filter i poklopac karba za probu. Napravio sam par kilometara, nisam izgubio na snazi ili brzini i motor vise nije drečao kao prije....
Onda sam odlucio da probam nesto drugo za probu, skinuo sam poklopac karba, ostavio originalni filter i promijenio federe na kvačilu... ( Imam plave federe od prije sa starog kvacila ). Isao sam probni djir i na kraju sam bio primoran gurat motor uzbrdo...jer je proklizavalo kvačilo...( zvono dobilo boju ), kao da motor nije mogao dobit okretaje.
Na kraju sam popizdio, vratio sve kako je i prije bilo te sad odjednom kad se zagrije uopce nema okretaja ni snage da sam sebe pokrene.... I ovog puta je morao gurat moj sin od 60kg. Teško se poceo palit dok je topal, samo pod dobrim gasom, a kad upali moram u dignut minimum da uopce radi...inace se ugasi u sekundi.
Dali to moze biti vakum pumpa u kombinaciji sa el.cokom. Vise nisam pametan vec jako isfustriran sam na sebe sta sam se uopce isao dalje petljat....
Svaki iskusan savjet je dobrodošao, hvala...
dario007:
Sve ti piše,ali kad odradiš još koju turu guranja,onda bude ti valjda malo jasnije. Jednostavno se moraš nasekirat da bi naucio ili skuzio sta i kako ide...
Ako ne radi na leru to je radi nalijevanja coka ili opcenito prebogate smjese(igla na sredini kako meštri kažu je isti takav simptom). Simptom je da nakon davanja gasa okretaji jako brzo padaju bez zvuka,slicno kao da si okrenuo ključ na off.
I da vakum ventil ti je neispravan ako gorivo curi slobodnim padom.Kupis OEM pumpicu i rijesen problem.
Zmajur:
--- Citat: dario007 - 22 Veljača, 2023, 15:41:39 ---Sve ti piše,ali kad odradiš još koju turu guranja,onda bude ti valjda malo jasnije. Jednostavno se moraš nasekirat da bi naucio ili skuzio sta i kako ide...
Ako ne radi na leru to je radi nalijevanja coka ili opcenito prebogate smjese(igla na sredini kako meštri kažu je isti takav simptom). Simptom je da nakon davanja gasa okretaji jako brzo padaju bez zvuka,slicno kao da si okrenuo ključ na off.
I da vakum ventil ti je neispravan ako gorivo curi slobodnim padom.Kupis OEM pumpicu i rijesen problem.
--- Kraj citata ---
Dario007, nazalost vakum i cok je OEM i novo kupljeno.... Jednostavno, kad nemas iskustva bole leđa.....a opet dođe ti plačeš kad znaš da je novo i probano pred montažu. Jednostavno ne mogu vjerovat da je oboje riknulo u 100- njak kilometara...
dr.mrgood:
Lako moguce jer je to sve kinesko smece i nemas gdje kupiti kvalitetne dijelove. Kao sto sam vec pisao - kupio sam novi filter goriva sta ide na crijevo i cudio se zasto mi se skuter gasi, a kad ono filter goriva neispravan.
Sad si spalio zvono, jbg. Ne znam sto ti znaci "skinuo sam poklopac karba" jer ako to skines skuter ne moze raditi niti mozes dati gas.
Moguce da te zeza automatski cok. To sto vakuum pumpa ne zatvara nema nikakvog utjecaja na smjesu jer plovak u karburatoru zatvara dotok goriva. Ja sam sa neispravnom vakuum pumpom vozio svog Piaggia godinama i takvoga ga i prodao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju