Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
dario007:
Ja sam ih do sad ustelao bar 50,od tih 50 dva kom su bila na 2.zubu,svi ostali na prvom i tako je najbolje bilo.Naravno moze poslusati pa si skratiti muke ili ici tezim putem...
Zmajur:
--- Citat: dr.mrgood - 06 Veljača, 2023, 15:20:22 ---Ne slušaj ih. Stavi iglu na sredinu pa vidi da li ti je tako ok. Ako ti ne troksa prilikom kretanja i na malom gasu onda pusti tako. Vjerujem da oni govore iz svog iskustva ali svaki skuter je drukciji i ne postoje dva ista, makar imali sve iste dijelove i bili iste marke i istog godista.
--- Kraj citata ---
Hahaha, planirao sam stavit drugi odozgora...eto tek toliko da ne idem u krajnost.... Samo da malo popusti zima....
Međutim, kopka me, dali je iz iskustva potrebo narucivat nove, lakse, rolice?
Da ponovim, 64 dizna, Malossi red sponge, malossi wild lion auspuh, blokada skinuta, limic na karbu isto tako. Sve ostalo OEM...
Trenutno sam na 6.4 grama.... Dali je potrebno uzimat nove role, pitam jer mi je tlaka cekat 10 dana za svaku stavku i tako iz mjeseca u mjesec ... :laughing3:
Gledao sam polini ili stage6 rolice, jeftinije dodje kupit komplet od sa vise stavki nego se jebavat jedno po jedno....
Zmajur:
--- Citat: dario007 - 06 Veljača, 2023, 16:19:47 ---Ja sam ih do sad ustelao bar 50,od tih 50 dva kom su bila na 2.zubu,svi ostali na prvom i tako je najbolje bilo.Naravno moze poslusati pa si skratiti muke ili ici tezim putem...
--- Kraj citata ---
Sta vi ja volio da si ti blize......hahahha
Vjeruj mi da ja osobno necu primjetit razliku...Mozda jedino kasnije u potrošnji.... Svejedno, ide na bolje...samo sto to traje i traje u mom slucaju, :laughing3:
Cekaj da zagrizem za ozbiljno...., tada necu sparat na dijelove...Jest da sam vec dosta ulozio, ali znam da to nije to jer je i to dalje starac zakrpa na sve nacine.....Vec sam pomalo poceo gledat druge stvari, ali tu odluka pada nakon sto se pomalo odvozam s ovime. Ako mi bude pasalo za voznju na posao i nazad (minimalno) onda krećem u kvalitetnije vode ..( nadam se ili samo sanjam )
dr.mrgood:
Jbg, rolice. To ti nitko ovako preko foruma ne moze reci osim mozda ako nam detaljno ne opises kako se ponasa u voznji ili jos bolje snimis neki video voznje. Prava tezina rolica je samo jedna i do nje se dolazi testiranjem odnosno iskustvom. Trebas znati kada prevrtava a kada ne razvrtava.
Zmajur:
--- Citat: dr.mrgood - 07 Veljača, 2023, 13:27:41 ---Jbg, rolice. To ti nitko ovako preko foruma ne moze reci osim mozda ako nam detaljno ne opises kako se ponasa u voznji ili jos bolje snimis neki video voznje. Prava tezina rolica je samo jedna i do nje se dolazi testiranjem odnosno iskustvom. Trebas znati kada prevrtava a kada ne razvrtava.
--- Kraj citata ---
A sta je prevrtavanje i razvrtavanje.... :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju