Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
Zmajur:
--- Citat: matija84m - 30 Siječanj, 2023, 10:07:46 ---AC masina ima nekaj manje snage naspram LC i netreba to uspoređivat. Jos ako imas kila za dvojcu nemoj ocekivat neke velike brzine na ravnom.
Klipic u karbu ima na sebi oznaku i bilo bi dobro da je 40 jer ako je 30 onda je bogat na 1/4 gasa i zato troksa.
Igla ima neku oznaku i bilo bi dobro procitat koja je da se moze pomoc na koji zub ju stavit. Onda ide proba na cestu i stelanje glavne dizne iako si i tu vec blizu dobrog. Nije serijska masina problem za ustelat jer se na 90% slozi preko tipkovnice i ostaju samo finese
--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru, evo vase informacije su mi opet novost. Dobro je da ubuduce mogu gledat u pravom smjeru, kako bi kasnije detaljnije opisao setup i ponasanje motora... Hvala jos jesnom
dr.mrgood:
Ti prvo moraš naći odgovarajuću diznu a nju ćeš naći tako što ćeš opaliti pun gas 700-800m i onda ugasiti skuter na ključ i stati čim prije. Obavezno ovo raditi sa nekom starom svjećicom.
Ako ti je svjećica boje bijele kave ili ako (daj Bože) vuče na ciglasto to je to. Nešto ovakvo:
Ako je siva, dizna je premala a ako je crna dizna je prevelika.
Tek kada nađeš odgovarajuću diznu ide zezancija sa iglom.
Zmajur:
--- Citat: dr.mrgood - 01 Veljača, 2023, 15:54:08 ---Ti prvo moraš naći odgovarajuću diznu a nju ćeš naći tako što ćeš opaliti pun gas 700-800m i onda ugasiti skuter na ključ i stati čim prije. Obavezno ovo raditi sa nekom starom svjećicom.
Ako ti je svjećica boje bijele kave ili ako (daj Bože) vuče na ciglasto to je to.
Ako je siva, dizna je premala a ako je crna dizna je prevelika.
Tek kada nađeš odgovarajuću diznu ide zezancija sa iglom.
--- Kraj citata ---
Bas mora bit stara svjecica, koliko stara? Nazalost, staru sam bacio jer je vjerovatno probila dok sam prvi out imao problema... Sad je nova, ima desetak kilometara.....druge nemam...
Poggiali:
a pozeljno je da je stara, jer su se na nju vec nahvatale naslage pa ima i boju, kad je cista, ne mozes bas vidit koje boje je...
Dee:
--- Citat: Zmajur - 28 Siječanj, 2023, 09:55:27 ---
--- Citat: challenbeen - 28 Siječanj, 2023, 00:25:08 ---Ako ces slucajno prodavati Malossi Lion, evo tu sam za kupnju :headbang:
--- Kraj citata ---
Koliko sam vec ulozio, mogao sam kupit skuter u dobrom stanju... :laughing6:
--- Kraj citata ---
Nema tog stroja di nećeš morat utrpat pare kad ga nabaviš hahahaha nemoj se previše oko toga sekirat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju