Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (38/88) > >>

challenbeen:
Ako ces slucajno prodavati Malossi Lion, evo tu sam za kupnju  :headbang:

Zmajur:

--- Citat: challenbeen - 28 Siječanj, 2023, 00:25:08 ---Ako ces slucajno prodavati Malossi Lion, evo tu sam za kupnju  :headbang:

--- Kraj citata ---
Koliko sam vec ulozio, mogao sam kupit skuter u dobrom stanju... :laughing6:

challenbeen:
To ti je uvik tako... ja sad slažem SR150, kad se sjetim do sad uloženog, naježim se hahaha.. nikad ne mozes vratiti ulozeno ali evo, 50eu odmah nudim i doleticu do tebe dole oko Ši još danas pa baciti oko odmah i na skuter  :icon_thumright:

Zmajur:

--- Citat: challenbeen - 28 Siječanj, 2023, 10:11:33 ---To ti je uvik tako... ja sad slažem SR150, kad se sjetim do sad uloženog, naježim se hahaha.. nikad ne mozes vratiti ulozeno ali evo, 50eu odmah nudim i doleticu do tebe dole oko Ši još danas pa baciti oko odmah i na skuter  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kako si pogodio cijenu... Toliko sam i dao za njega... Al za sad nek stoji na motoru. Cak je i tisi od originala, barem u leru....Mozda spuh bude jedan + ako odlucim ga prodat.... :laughing6:

Zmajur:
Nasao sam jedan post na forumu sto se meni tocno desava. Negdje  između 1/2 & 3/4 gasa motor kao da okljeva a kad dam puni gas, on kao da prolupa i krene ko blesav. Pa me interesira dal bi pozicijom igle sta god dobio ili je to do prijenosa?

--- Citat: ---Za dalje simptome, treba da otvorimo jednu posebnu temu, ukratko, ako muče na pola gasa, a na punom ide kako treba, čak ume da pukne kad pređeš sa 3/4 na puni i povuče ko lud, igla je suviše spuštena mnogo mu je vazduga na spektru pola gasa
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju