Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
Zmajur:
--- Citat: dario007 - 14 Siječanj, 2023, 18:21:04 ---Jesi pogledao video koji sam ti linkao?
Dezodoranom ili bilo cim zapaljivim spricaj po svim sumnjivom mjestima.Airbox,prirubnica,karb...
--- Kraj citata ---
Jesam, spricao sam prvi put, malo mi je bilo sumnjiv spoj prirubnice i airboxa , tamo sam imao plasticnu vezicu, međutim nasao, kupio i stavio klasičnu šelnu.
Mislim da ce skuter opet pod ceradu, stize kisa i zahlađenje...Dotad, nema mi druge nego da kupim set gumica za karburator, novu brtvu za airbox, prirubnicu za rezervu, mozda i vakum ventil...
Usput uzet jos kvacilo, zadnje pakne, remen i rolice pa sve to u sutu odradit. Ako ga tada ne uspijem dobit ide govance u dijelove ili nizbrdo u servis....
Zmajur:
Nisam nikad pitao, koliko u realnosti uopce ovaj skuter moze potegnut bez blokade s obicnim setupom poput filtera i dizne s obzirom da mi je spuh , ajmo reci standardan. ( Maknuto je ona eko kutijq ).
SkejterKlido:
--- Citat: Zmajur - 20 Siječanj, 2023, 14:06:43 ---Nisam nikad pitao, koliko u realnosti uopce ovaj skuter moze potegnut bez blokade s obicnim setupom poput filtera i dizne s obzirom da mi je spuh , ajmo reci standardan. ( Maknuto je ona eko kutijq ).
--- Kraj citata ---
Imam isto typhoona kao i ti sve serijala maknute blokade i ide nekih 70 po satu
Zmajur:
--- Citat: SkejterKlido - 20 Siječanj, 2023, 14:51:54 ---
--- Citat: Zmajur - 20 Siječanj, 2023, 14:06:43 ---Nisam nikad pitao, koliko u realnosti uopce ovaj skuter moze potegnut bez blokade s obicnim setupom poput filtera i dizne s obzirom da mi je spuh , ajmo reci standardan. ( Maknuto je ona eko kutijq ).
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Kad vec imas isti, pitanjce stavljas li blokadu nazad za teh.pregled? Ako jest, koja ti je debljina prstena da ne radim 10kom, vec raspon od dvije, tri...
SkejterKlido:
--- Citat: Zmajur - 20 Siječanj, 2023, 19:38:50 ---
--- Citat: SkejterKlido - 20 Siječanj, 2023, 14:51:54 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Kad vec imas isti, pitanjce stavljas li blokadu nazad za teh.pregled? Ako jest, koja ti je debljina prstena da ne radim 10kom, vec raspon od dvije, tri...
--- Kraj citata ---
Stavljam prsten da,debljinu iskreno neznam trebao bi je izmjerit ali skuter je na moru tako da trenutno nazalost nisam od pomoci...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju