Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli DRevo70cc,pomoc oko prijenosa?
Dasta je16:
--- Citat: Kekos - 12 Listopad, 2022, 18:18:30 ---Na koji nacin da preradim airbox?Tako sam nesto i zamisljao 5.5g role,zuti centralni.Opruge kvacila zute pa ih nastimat natezanjem?.Remen mi je novi pa mi ga je steta mjenjat ako nije neka drasticna razlika?hvala na odgovorima.Za sada ne bih dirao polutke zadnje.Dok se ne razradi kit.Getribu mislim u buducnosti mijrnjati.
--- Kraj citata ---
Kao sto je dragster rekao, ija sam od njega koristio savjet i uzeo komadic najobicnije gume za vodu ispred kuce i stavio u airbox i ucvrstio silikonom. Sve odlicno radi. Nadovezujem se na to za linearne polutke i sajbicu za hi speed variomat. Sto dobijem sa podlaganjem variomata sajbicom. Meni vec od prije suska u deklu nesto kad se variomat pocne sirit sada neznam jeli to do zupcanika od startera jer procitao sam da je to uobicajeni problem ali neznam kako ga rijesiti. I koja je prednost i razlika linearnih polutki.
dell:
ja mislim da ti je ova polutka linearna
https://www.motor-x.com/torque-driver-139qmbqma-gy6-50-4t,p.html
Dragster 50:
--- Citat: Dasta je16 - 12 Listopad, 2022, 19:11:20 ---
--- Citat: Kekos - 12 Listopad, 2022, 18:18:30 ---Na koji nacin da preradim airbox?Tako sam nesto i zamisljao 5.5g role,zuti centralni.Opruge kvacila zute pa ih nastimat natezanjem?.Remen mi je novi pa mi ga je steta mjenjat ako nije neka drasticna razlika?hvala na odgovorima.Za sada ne bih dirao polutke zadnje.Dok se ne razradi kit.Getribu mislim u buducnosti mijrnjati.
--- Kraj citata ---
Kao sto je dragster rekao, ija sam od njega koristio savjet i uzeo komadic najobicnije gume za vodu ispred kuce i stavio u airbox i ucvrstio silikonom. Sve odlicno radi. Nadovezujem se na to za linearne polutke i sajbicu za hi speed variomat. Sto dobijem sa podlaganjem variomata sajbicom. Meni vec od prije suska u deklu nesto kad se variomat pocne sirit sada neznam jeli to do zupcanika od startera jer procitao sam da je to uobicajeni problem ali neznam kako ga rijesiti. I koja je prednost i razlika linearnih polutki.
--- Kraj citata ---
Linearna i obična.
Kekos:
Pozdrav,oprostite sto se kasno javmjam posto sam skuter sastavljao sinoc do kasnih sati.Znaci preraditi onu lulicu od airboxa sta je na vrhu?onu dole drugu rupicu ne dirati?Lamele su malossi karonske ne karbonitne ako na to mislite.Znaci najbolje staviti duzi prijenos i ravne polutke pa se igrat sa oprugama i kuglama.To za polutke ravne nisam znao sto daju.Gdje se mogu nabaviti te ravne a da nisu malossi one od1000kn.Posto je kit tek sastavljen mislim da mi je potrebno proci nekih 1500 2000km da sve sjedne na svoje za eksperimentirati sa oprugama.Getribu i polutku mogu ubaciti i prije?Posto sam novi na forumu neznam kako se kace slike da vam pokazem cime raspolazem.Pomoc🤣🤣🤣
Dragster 50:
Getriba duža od Minarelli vodenog i linearna. Cijena nove linearne je oko 50€, ili jeftinije ak' netko na forumu ima za prodati, getriba nebi trebala biti skuplja od 200-250kn.
Netko od kolega je spomenuo, kreni sa 5,5gr, a što se tiče centralnog i federa kvačila, dalje od Malossi žutih ne trebaš probavati, eventualno ako već imaš Polini plave.
Za razradu ti ne treba toliko, 300km i to je to. Getriba i polutke mogu odmah, bez obzira na razradu.
Slike:
Postimages.org
Upload
Direktan link za forume
C/P link ovdje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju