Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli DRevo70cc,pomoc oko prijenosa?
Dragster 50:
Linearna?
Poggiali:
--- Citat: Kekos - 11 Studeni, 2022, 20:49:48 ---Evo da se izjasnim ako koga vise i zanima.Stavljen bando remen danas i napravljeno nekih 70km.Ima malo losiji start nego mitsuboshi.Jako starta i na sekund zastane pa krene punit.Meduubrzanja odlicna a top speed malo slabiji.Sve u sve mu jako sam zadovoljan.Moze li se ta rupa rijest podsloskama.Ima samo jedna oma origigi na bolcni.Jel mu to usko?
--- Kraj citata ---
mozes se igrat podloskama navariomatu, samo pazi da ti ostane dovoljno navoja na radilici da stegnes vario.. dok je nov remen , mozes probat tu podlosku stavit na bolcnu... bio je i set od naraku-a sa hrpom raznih debljina tih podlozaka, pa se igras... al ako nemas linearnu zadnju polutku nikad nece biti to kako treba.. isprobao sam sve zivo na tvornickoj polutci i dzaba trud...
ljubo46:
Evo mog aeroxa prije
Dovoljno ti je da pogledas obrtaljku i cujes zvuk vrtnje
Kekos:
Imam linearnu.Indenticno i meni starta samo sa malo vecim zastojem.Bice je do toga sta je malo kraci remen od mitsuboshija,sa njim toga nije bilo.Pari mi se da se ublazuje to kako se remen razraduje.Jel moram imat onu malu podlosku na bolcni,moze li bez nje?Koji imas setup variomata na aeroxu?lipo se zilavi.Kod mene je polini highspeed 6.9g role,trenutno bando,limearna sa plavim polini iz seta,delta malossi sa zelenim orugicama.probah sa 5.5g role i lose ide.Stizu mi polini 6.3g role.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju