Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli DRevo70cc,pomoc oko prijenosa?

<< < (4/6) > >>

Kekos:
Krivo sam se izrazio da se uzari.Auspuh je odlican.Svijecica je ngk br8hs.Sto se tice karburatora tih postavki to nezna.U to se ne razumijem.Kako sam ga fobio tako je i montiram.Ako imas volje mogu ti se javiti da mi das smjernice sto trrbam ciniti kod karburatora.I da se cujemo za te djelove.Narucio sam silikonsko crijevo pod 90 stupnjeva unutarnji fi 20mm za airbox.Evo ti moj broj pa mi se javi putem whattsupa sutra ako imas volje pomoci.Hvala na savjetima svakako.097 704 9435

Kekos:
Pozdrav,kao prvo da se svima zahvalim na pomoci oko mojeg setupa jer sam dosta naucio o mehanici i prijenosu citaj novi sam u skuterima.Na skuter je zadnje montirana ravna polutka zadnja i lc getriba,prosiren usis na 20mm mozda je i puno to.Zuti malossi centralni i 5.5g role mi nisu bas funkcionirale pa sam vratio prvobitni setup 6.9g role i plavi polini.Probah 6.9g na malossi zuti centralni malo bolje ali opet lose dosta.Trenutno imam zelene malossi opruge na delta kvacilu koje bi zamjenio zutima ili crvenima.Usput zna li netko cemu su oni utezi sa rupama ispod federa?.Sa setupom sam jako zadovoljan ali smatram da se jos moze malo dobiti na startnosti.Malo mi je slabiji osjecaj starta sa ravnom polutkom ali mi se svida ravnomjerno punjenje i upotrebljivije je.Poradia bi jos na rolama i oprugama kvacila.Tipa spustit na nekih 6g i tvrde federe.Jako mi se dopala getriba jer mogu vozit preko 80 a da nemam osjecaj da ce se razletit motor.Takoder bi neki remen koji se sporije grije,trenutno mitsuboshi.Planiram i otvore na deklu napraviti sa donje strane i na kraj da nije bas upadljivo.Ponovno se zahvaljujem svima na pomoci.

Poggiali:
na linearne polutke, malosi zuti je premekan, treba ti crveni malossi ili ekvivalent njemu..

remen bando, postojala je obicna i ojacana verzija, koju god nadjes je the best, samo sta ojacani vise km napravi... mislim da je stage 6 pakirao takodjer bando remenje, al ne znam jel jos stoji to...

ps ja deklo nisam busio, a vozio sam dosta po brdima, i ok je sve radilo, mogo bi osjetit pad pri voznji punim gasom, al to se ionako ne preporuca...

Kekos:
Probah zuti malosi sa 5.5g role i jedva 70,stavim 6.9g i ide 75.Vratim polini plavi i 6.9g role ide preko 90gpsa.Jeli potrebno stavljati onaj oversize ventator?

Kekos:
Znaci bando remen?Ima li razlike onaj od peugeota ili kokeg vec da je navodno duzi?Nikakvi krvlar remeni?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju