Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 500 Cruiser

<< < (14/18) > >>

challenbeen:
Potpisujem svaku riječ dacerovsa, samo moras znati da moras staviti i nove klizace, i remen i OEM centralni, ako do sad to nisi promjenia...

Beverly200x:

--- Citat: dacerovs - 26 Svibanj, 2023, 09:32:04 ---Ja tocno znam sta ti zelis od tog setupa, da kolje ubija al da se ne vrti tak visoko kasnije na vecim brzinama.

--- Kraj citata ---

Tocno to zelim ali nemam originalni vario nego samo malossi koji je bio gore kad sam kupio skuter i stavio bi Dr pulley rolice kad ih svi tak hvalite

ALI

i dalje mi nije jasno zasto ljudi sa istom master mašinom znaci Beverly,Nexus i Scarabeo kad stave Malossi variomat i 15 grama rolice izvuku oko 7 sekundi do 100 a ja sa ISTIM  setupom(malossi vario,novi originalni remen,nove 15 g rolice,novi klizaci, novi centralni,) nemogu dobiti tih 7 sekundi nego sam na 8.4 recimo...

Znaci ne pitam kako ga jos ubrzat nego ZAŠTO sa istim setupom ne mogu dobiti isto vrijeme kao ljudi sa tim setupom na videima i ljudi na forumu koji kazu da to mora bit ispod 8 sekundi...

Deki.:
Šta ti znače te sekunde. Uživaj u vožnji

challenbeen:
jesi li mijenjao ulje u završnom prijenosu?
kakva ti je zadnja guma? koja dimenzija?

Beverly200x:

--- Citat: Deki. - 26 Svibanj, 2023, 20:30:28 ---Šta ti znače te sekunde. Uživaj u vožnji

--- Kraj citata ---

Bez brige uživam svake sekunde i iskreno to 0-100 baš ne prakticiram jer mi ga je žao s mjesta ispaljivat  :toothy3: ali zanima me zas je bas moj Beverly sporiji.

--- Citat: challenbeen - 26 Svibanj, 2023, 20:47:57 ---jesi li mijenjao ulje u završnom prijenosu?
kakva ti je zadnja guma? koja dimenzija?

--- Kraj citata ---

Neki dan sam kupio ulje za prijenos  tako da je to u planu ovih dana ali nije valjda do toga  :confused5: . Guma je 150/70  r14

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju